Het belangrijkste voor een paar dagen eruit is natuurlijk de prijs/kwaliteit verhouding. Zoweg.nl heeft veel van deze aanbiedingen die interessant zijn.
Snel en gemakkelijk een leuk hotel kunnen vinden met een prima aanbieding. Boeking was eenvoudig te maken. Betaling in hotel.
Ben snel geinformeerd door hotel na het boeken m.b.t. een klein boekingsoneffendheidje mijnerzijds.
Het aanbod is overzichtelijk en je kan snel boeken. De reserveringsinfo ook snel ontvangen. Nu nog ervaren hoe het straks bevalt en of ons arrengement ook echt zo aantrekkelijk is als dat het werd aangeboden.
Goede hotels voor weinig geld
Keurig ontvangst, mooie moderne stille kamer, mooi zonnig balkon, prima bedden, schone moderne badkamer. Heerlijk ontbijt (volop keus) en heerlijk diner op de kamer geserveerd.
Dit Hotel daar komen wij zeker twee maal in het jaar, om daar een voorstelling te bezoeken. Het is een geweldig goed Hotel, in een mooie stad Roermond.
Op basis van eigen voorkeur krijg je overzichtelijke opties met diverse alternatieven..Het boeken is makkelijk.
Makkelijk boeken , mooie aan biedingen. Had bij boeking indien mogelijk mindervalide kamer gezet. Helaas daar niets van gehoord.
Prima ervaring
Goed geregeld en geen gedoe met eventueel annuleren
Ik kon ook heel makkelijk boeken. Het is ook echt dat je kan boeken en niet dat het er niet meer is.
Goed geregeld.
Leuke aanbiedingen en doen niet moeilijk als je wil annuleren
We zijn nu een aantal keren via Zoweg weggeweest en het is allemaal prima geregeld.
We hebben Al vaker Vacantie ge boekt via Zoweg altijd goed gegaan
boeken gaat soepel
Ik heb meerdere malen gebruik gemaakt van zoweg. Snel en efficiënt reserveren. Duidelijke omschrijving over je booking, nooit onverwachte of onplezierige verrassingen. Houden zich aan hun beloften. Al met al Top!
Zie hierboven
Snel en goed te boeken, vooral fijn dat je pas bij het hotel hoeft te betalen en niet allemaal vooruit.
Een keer geannuleerd; geen enkel probleem!
Al diverse keren geboekt, krijgt altijd wat je boekt tegen scherpe prijzen. Pas geleden nota park was duurder dan prijs Zoweg. Park gebeld wachtrij van 30 mensen. Zoweg gebeld, werd gelijk actie ondernomen, binnen 10 minuten weer alles tot mijn tevredenheid geregeld. Groot plus punt: Vaak nog tot 1 dag van tevoren gratis annuleren en ter plaatse betalen (geen betaling vooraf)
Duidelijke site en erg leuk aanbod en goede prijs voor de geboden accommodaties
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.