Juist in deze coronatijd heb ik verscheidene boekingen moeten annuleren wat allemaal prima gelukt. Het goede is dat je altijd betaald bij aankomst. Voor alles ook het vriendelijk personeel een 10 !
Prijs en het geleverde is in verhouding
Ik vind het wel raar dat ik een bericht krijg van Roompot dat ik met één klik kan betalen via hun site maar dat daar niets te zien is van mijn boeking.
Vanwege een vraag eerst telefonisch contact proberen te leggen, maar men was heel moeilijk bereikbaar. Daarna via de e-mail wel een korte, maar krachtige reactie op mijn vraag gekregen. Uiteindelijk wel via de website makkelijk onze vakantie in eigen land kunnen boeken.
mooie site
We zijn al een aantal keren geweest en altijd goed Natuurlijk kan je voor die prijs geen paleis verwachten maar het is gewoon goed Alleen vreemd de bevestiging heb ik nog niet Graag nog even mailen
Lekker gemakkelijk van huis uit kunnen regelen. Bij aankomst betalen. Ideaal. Alles in een keer geregeld.
Snel contact Meedenkend Vriendelijk Alles goed geregeld
Prima service en hotels kwaliteit en prijs verhouding
Op eenvoudige wijze kunnen boeken. Voor iedereen begrijpelijk. Fijn dat het mogelijk is zonder kosten te kunnen annuleren.
Reeds diverse keren via Zoweg geboekt- altijd positieve ervaring opgedaan
Bij zo weg zijn er regelmatig leuke aanbiedingen voor een midweek of weekend weg voor een leuke prijs.
goede kwaliteit /prijsverhouding , ik ben gewoon tevreden , ga zo door
Recent heb ik weer een weekendjeweg geboekt, en dit ging vlot. Alles is overzichtelijk en goed te vinden. De prijzen voor de hotels mogen wel goedkoper, gezien je niet de mogelijkheid is om de accomodatie goed te benutten. Het ontbijt en diner, moet op de kamer genuttigd worden, prima, dit geeft toch een gevoel van niet echt weg zijn. Ik weet dat het niet anders kan, daarom zouden de prijzen wel iets lager mogen...
Alles gaat eenvoudig en klopt altijd.
Makkelijk te reserveren en erg fijn dat je tot kort voor de datum kunt annuleren in deze onzekere tijd. Goede service. Wij maken met onze familie jaarlijks gebruik van een van de bij jullie aangesloten hotels en hebben het er steeds goed naar onze zin. We hopen er nog vele jaren gebruik van te kunnen maken.
Goede ervaring met deze site.
Kreeg netjes antwoord op mijn mail en de fout welke ik gemaakt had was intussen al aangepast.
Ben verrast door de site voordelig
Was een duidelijke omschrijving, Leuke aanbiedingen. Snel klaar met boeken.
Ik heb zeker al 8 x gereserveerd bij jullie voor weekendjes weg in een hotel en een weekje in een bungalowpark.Iedere keer was alles perfect geregeld.
Makkelijk en geen verplichtingen
Makkelijk en snel te boeken.duidelijke omschrijving. Veel informatie. Overzichtelijk
Afgelopen jaar kregen we een afmelding van een hotel dat we geboekt hadden terwijl we al bijna waren gearriveerd bij het hotel . Even daarna kregen we een telefoontje van Zoweg die direct op zoek ging naar een vervangende locatie .
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.