Boekingsproces is duidelijk en snel geregeld. Hele mooie aanbieding als je de prijs vergelijkt met andere aanbieders.
prima service
Alles klopt wat beloofd wordt.
Het zoeken op de site is zeer makkelijk en de aanbiedingen zijn aantrekkelijk en goed van prijs en op prima lokatie. Veel mogelijkheden om te boeken.
Leuke aanbieding eenvoudig zelf te boeken.
Prima hotels niet groot maar goed. Makkelijk afzeggen.
Ik had te snel een verkeerd arrangement gekozen . 5 min later terug gebeld, en kon zonder problemen om boeken. Prima service.
Verleden jaar alles moeten annuleren, en dit jaar ook nog niet kunnen en mogen gaan wegens de Corona, heb er wel een paar gekocht voor augustus en sept zijn wel al een paar keer geweest met zowel.Nl waren er heel te vrede van alles naar wens.
zie hierboven komen graag op de site voor leuke aanbiedingen
Meerdere keren geboekt, altijd goed geweest.
Zelfs met het paasweekend zeer aantrekkelijke prijzen
Overzichtelijk en heel makkelijk kun je een leuk weekendje weg boeken.De prijzen zijn laag vergeleken andere sites.
Ik was verrast dat Zoweg mij belde betreffende een nadere invulling van mijn verblijf, waar ik niet over had nagedacht...
Klasse goede service altijd goed hotel vraag maar aan Martijn gr hans en lotte
tot nu toe meerdere keren geboekt via zoweg.nl en nog nooit teleurgesteld
Altijd goed geregeld.
Gemakkelijk te regelen op een overzichtelijke site
Ik ben al meerdere malen met een actie van jullie op reis geweest en is ons nog nooit tegengevallen. Doe zo voort!
Zoweg is goed Alleen is de informatie niet geheel just. Want op de site staat betaal bij aankomst maar wij moeten ruim een maand in dit geval aan de accomodatie betalen. En de gemeentelijke belastingen worden opeens parkkosten en dan klopen de bedragen niet het verschil is niet groot maar er is een verschil. Maar ik denk dat dit aan Roompot parken ligt
zeer goede ervaring bij vorige boekingen.
goede service , goed geregeld
alles geod verzorgd ook als je annuleert
diverse mooie vakantie en weekenden beleefd
We wilden graag 4 nachten ipv 3 nachten boeken. Gebeld met Zo weg en keurig geholpen!
De prijzen zijn voor mij betaalbaar, goede hotels en andere verblijven.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.