Top organisatie!

Ik heb reeds verscheidene malen geboekt met Zoweg.nl en het was steeds een top vakantie. Spijtig genoeg heb ik ook vorig jaar een paar maal de reis moeten annuleren door Covid19 maar ook hier ondervond ik geen problemen. Dit jaar heb ik reeds geboekt voor een paar maal er op uit te trekken met Zoweg.nl , hopelijk lukt het dit jaar beter. Het is een aanrader voor iedereen!!!

• Communicatie

Alles is goed georganizeerd en vriedelijk als je telefoneerd

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie

Geweldige site voor betaalbare vakanties

Alleen maar positieve ervaringen

mooie aanbiedingen

het boeken zeer gemakkelijk en prima hotels tegen gunstige prijs en voorwaarden

Zoals het moet wezen.

Overzichtelijk, gemakkelijk boeken. In 1 woord OK.

• Communicatie

Zoweg voor leuke korte voordelige uitjes

Naast een lange vakantie, boeken wij graag korte uitjes in Nederland, Duitsland en België. Genieten van lange wandel- en fietsweekends. Liefst 4 nachten, dan ben je echt weg. Nu voor het eerst i.v.m. Covid, en we dineren op de kamer niet zien zitten, een huisje voor een week in mooi Limburg. Kijken er naar uit.

• Communicatie N.v.t.

Makkelijk en toegankelijk bij alles!

Prima website en alles werkt zoals je mag verwachten. Als je ergens niet uit komt, is bellen top!

Duidelijke website

Duidelijke website, gebruiksvriendelijk

Altijd goed!

Makkelijke en duidelijke site. Leuke betaalbare aanbiedingen. Goede correspondentie. Al vele malen een hotel geboekt en wij zullen dit zeker nog veel vaker blijven doen.

Niets op aan te merken.

Wij hebben de paar dagen Zuid-Limburg nog voor de boeg. Het reserveren ging probleemloos. Al zeg je op omdat het weer tegenvalt (regenachtig) en dan omdat je toch een update van je besproken kamer wilt: Geen probleem! Erg fijn!

Alleen maar positief!

Het boeken gaat heel eenvoudig en betalen altijd bij aankomst. Vriendelijk personeel ook bij afmelding.

• Communicatie

Ik boek meestal via Zoweg. De aanbiedingen zijn geweldig en de hotels zijn goed.

heeel goed

alles wordt netjes geregeld, en ze zijn altijd aardig.

Altijd leuke aanbiedingen

Makkelijk reserveren betalen in het hotel en annuleren zonder kosten TOP.

Makkelijk boeken, aantrekkelijke prijs

Duidelijk

Al een aantal keren via zowel.nl geboekt. Goede ervaring en tot nu toe altijd tevreden .

• Communicatie

Ging allemaal goed met het boeken van het hotel

Veel keuze

Naar tevredenheid ervaren

Altijd een dag van te voren kunnen annuleren zonder eventuele kosten. Leuke aanbiedingen en mooie hotels en alles snel geregeld.

Geen idee

Nog niet veêl weggeweest maar heb er alle vertrouwen in.

is goed

goede aanbiedingen

• Communicatie

Heel fijn om bij jullie een bestemming te boeken die je kosteloos kan annuleren. En die je pas bij aankomst hoeft te betalen. Zeker in deze tijd met Corona. Dit nodigt uit om via Jullie te boeken.

• Communicatie

Snel en eenvoudig te boeken

Na boeking bedachten we ons en wilden één week eerder naar het vakantiepark. Eén telefoontje was voldoende. Het werd direct geregeld en er waren geen kosten aan verbonden.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL