Heb reeds enkele keren geboekt bij zoweg.nl, en steeds tot volle tevredenheid
prima ervaring met jullie
Per ongeluk net verkeerde aangeklikt, ik ben zeker tevreden
Nooit geen klachten met het boeken. Betalen bij aankomst vind ik ideaal.
Het is fijn dat je pas bij het hotel hoeft te betalen, ook de annulering tot 14 dagen voor de datum ( gratis) spreekt ons aan,zodat we mocht er iets tussen komen wat dan ook,altijd nog kunnen annuleren
Zoweg komt met aantrekkelijke en leuke aanbiedingen die doorgaans nog aantrekkelijker zijn dan rechtstreeks boeken. Verder weet je vooraf waar je aan toe bent qua kosten en, mocht het onverhoopt nodig zijn, annuleringsvoorwaarden. Doorgaans betaal je bij aankomst bij de accommodatie.
Soms zijn er wat tegenvallers. Een t.v op een rare plaats. Die je dan moet verzetten naar een tafeltje. Een zwembad dat dicht is omdat er een bepaalde groep mensen op het park verblijft . Maar over het algemeen zijn het goede locaties en wij blijven zeker van Zoweg gebruik maken in de toekomst, zoals we het al jaren doen.
We zijn zelden teleurgesteld bij alle keren dat we via zoweg hadden geboekt. Ook annuleren gebeurt zonder problemen. Wel even wennen aan de extra kosten die bij de aangeboden prijs komen. Toeristenbelasting en reserveringskosten maken het te betalen bedrag soms wel 15 tot 20 procent hoger. Als je daar van tevoren rekening mee houdt kom je niet ******en uit.
Snel geboekt, snel reactie en een duidelijke emailbevestiging.
Onze ervaring is toe nu goed altijd goed en correct geweest
Boeking snel en zonder problemen.
Alles kan snel geregeld worden, het is nu afwachten wat het resultaat gaat worden.
altijd arrangementen zoals geschreven gekregen
goed verzorgt
Na de boeking werd de prijs voor een vakantieweek aangepast (verhoogd). Nadat ik dit gemeld had, is de onmiddellijk weer gecorrigeerd, waarvoor mijn dank.
Een vakantie boeken via Zoweg.nl gaat heel makkelijk. Een helder overzicht wat waar te boeken is, wat de aanbiedingen zijn, etc. Ook de annuleringsvoorwaarden zijn helder. De hotels die ik via hen geboekt heb, zijn me prima bevallen.
Fijne aanbiedingen ,goede service ,alles goed geregeld
Ervaringen met zoweg zijm prima
Gemakkelijke afhandeling
Wat ik wilde boeken was volgeboekt op die datum . Ik zei dat ik wel een upgrade van de kamer wilde. En wel perse die datum omdat mijn vriendin da jarig is. Uw medewerkster ging bellen met het hotel. Binnen 10 minuten werd ik teruggebeld. En bingo alles geregeld. Uw medewerkster verdient ook een upgrade. Wij zijn erg tevreden
De medewerkster heeft alles goed voor ons kunnen regelen.
Zoweg maakt het, door de aantrekkelijke en goed betaalbare arrangementen mogelijk om wat vaker er op uit te trekken, zelfs in coronatijd. Dan zijn de half pension aanbiedingen een uitkomst!
Top!!!
Een overzichtelijke site. Goeie condities en prijzen. Vriendelijke groet ,Nelly.
Nadat ik in 1e instantie onze boeking geannuleerd had, was het met een kort telefoontje en een luisterend oor snel weer geactiveerd op mijn verzoek. (we krijgen het uitje alsnog kado van mijn lieve familie, wat aanvankelijk door de coronatijd financieel voor ons niet mogelijk was) Dus superblij en gaan er wat leuks van maken!
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.