Altijd een luisterend oor en indien mogelijk toch kijken naar een oplossing.
Vlot zoeken en vinden
Goede ervaring met boeken en annuleren. Zeer aardige en kundige telefoniste.
vorig jaar ook geboekt maar door de corona af moeten zeggen zonder problemen
Boek al vele jaren via zoweg. Hele overzichtelijke website, met duidelijke omschrijvingen en foto's. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Ruim aanbod.
Ik vind de boekingskorting erg hoog.
Zie boven
We gaan vaak met zoweg weg. Om dat de prijs en kwaliteit goed zijn.
Heb via de email geboekt omdat ik niet via de site kon boeken(2 kamers) en dat uitgelegd,kreeg de volgende dag gelijk email terug wat ik wel kon doen en heb de reservering gemaakt dus prima geholpen.
Met gemak een keus te maken van uit je stoel is toch super en met veel informatie over het hotel geweldig!!!
alleen vind ik de regels van nederland dat 14 dagen voor kan ik annuleren dat terwijl in duitsland is een paar uur van te vooren kun je annuleren als je niet kan komen.
Zeer goede aanbiedingen en als je vragen hebt kun je altijd terecht bij Zoweg en lossen ze het binnen no-time op.
Makkelijk te boeken, in hotel te betalen.
Wij maken veel gebruik van Zoweg.nl en tot heden dik tevreden. Mooie prijzen waar meestal t ontbijt en diner bij zit. We kunnen in deze corona tijd niet anders. T heeft wel iets om.op je kamer te eten
Goed en snel boeken
Klantvriendelijke site
verschillende keren geboekt en goede ervaring
Mooie locaties voor een scherpe prijs. Reservering gaat zeer gemakkelijk. Bij vragen krijg je snel iemand rechtstreeks aan de lijken. Kunnen ze je vraag niet direct beantwoorden bellen ze op een later tijdstip terug.
Fijn dat je meestal betaald in het hotel en nog makkelijk tot vlak voor vertrekzonder opgaaf van redenen kosteloos kunt annuleren!
Al meerdere malen op reis geweest met deze organisatie. Wat beloofd wordt klopt in bijna alle gevallen. Recent een paar boekingen geannuleerd. Oorzaak bekend, De pandemie helaas.
Een uitstekende site, goede aanbiedingen. Niets mis mee
De communicatie verliep erg goed en de prijs was ook goed
Makkelijk te bereiken en oplossingsgericht.
Verstrekking van online gegevens en daarop volgend aanbod. Zodat snel een boeking volgt.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.