Vriendelijke en behulpzame service

Ik had vragen over mijn reservering en had dit vermeld in het formulier. Een zeer vriendelijke en behulpzame medewerkster ging het antwoord uit zoeken en belde na een uur terug met het antwoord.

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie

Aantrekkelijke prijzen en groot aanbod.

Had geboekt voor een bungalow, kwam er na door lezen van de bevestiging achter dat ik een verkeerde datum had doorgegeven. Dit werd echter na 1 telefoontje snel hersteld.

Goed geholpen per telefoon

Ik ben goed geholpen per telefoon

• Communicatie

Altijd weer een feest om zo weg te wezen,!

Xxxx

• Communicatie N.v.t.

Ik had voor in december een hotel geboekt, dat ging niet door vanwege corona (lockdown), geen probleem met annuleren. ging vlekkeloos.

• Prijs N.v.t.

alles goed geregeld

Ik heb al vaak bij zoweg geboekt tot mijn spijt 1x moeten annuleren dat ging heel makkelijk voordeel is je betaald in het Hotel bij aankomt of bij weggaan. handig toch.

• Communicatie

Makkelijke website, zo geboekt.

Makkelijke website, zo geboekt!

• Communicatie N.v.t.

Al jaren goede ervaringen met Zoweg.nl

Mijn jarenlange ervaringen met Zoweg.nl zijn uitstekend, zowel de hotel-als bungalowpark boekingen. Het gemak van een booking on-line of telefonische boeking zijn prima in orde. Snelheid en service past Zoweg.nl.

Tot nu toe goed

Heb alleen nog gereserveerd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Altijd goed

• Communicatie

IK ben heel tevreden en er zijn ook leuke aanbiedingen Er mogen nog meer van deze aanbiedingen voor komen Ga zo door

goede aanbiedingen

al meerdere keer gebruik gemaakt en altijd naar tevredenheid

goede ervaring

ik heb een nieuwsbrief van zoweg en ben tevreden de informatie heel goed.

• Communicatie

Snel, makkelijk en een mooie prijs

prima site, leuk aanbod

• Communicatie

Goede service bij herstellen foute boeking

Had zelf foute boeking gedaan voor moment dat ik niet kon. Eenvoudig telefoontje was voldoende om correctie in de tijd aan te brengen.

GEWELDIG

Fijn om bij Zoweg te boeken Altijd vertrouwd Eerlijk en lekkere prijzen. Toppy

• Communicatie

Moet de gedane boeking nog ervaren!

Moet nog de boeking ervaren.

• Communicatie

Goede gevarieerd prijs/kwaliteit aanbod.

Goede gevarieerd prijs/kwaliteit aanbod. Eenvoudig te reserveren via de website. Bij eventuele vragen o.i.d. meteen antwoord van Zoweg.nl. Betaling bij inchecken hotel.

duidelijk en gebruiksvriendelijk:)

De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk!

• Communicatie

Wanneer/ hoe ik reserveer: altijd goed

Ik kan ervan uitgaan dat de gereserveerde accommodaties altijd goed zijn. Alleen vind ik het jammer dat er altijd € 20 betaald moet worden bij een reservering. Dat vind ik naar verhouding veel geld voor iets waar ik zelf het meeste werk aan heb.

• Communicatie

Interssante aanbiedingen en zeer betrouwbaar

Heb al diverse bestemmingen geboekt en het was nimmer een probleem om de reservering aan te passen. Binnen 30 minuten had je al de schriftelijke bevestiging. Verder hebben ze hele interessante aanbiedingen.

• Communicatie

goede aanbiedingen, service gerichte medewerkers

snel en correct

uitstekend!!

Prima ervaring, ook toen bleek dat Roompot onjuiste factuur toezond. Jullie hebben toen adequaat gehandeld door Roompot te benaderen en ik ontving bijna direct een correcte factuur. Zo hoort het!!

• Communicatie

Nog nooit teleurgesteld zoweg bij zoweg top.

Mooie aanbiedingen gunstige prijzen en ruim assortiment voor ieder wat wils.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL