Goede prijs/kwaliteit verhouding!

Duidelijk en goed geregeld

Vaak leuke hotelletjes

Heerlijk zo voor enkele dagen weg

Goede website, makkelijk boeken

Vooral in deze tijd is het fijn dat je kunt boeken met de garantie dat je altijd kunt annuleren. Er staan vaak leuke betaalbare aanbiedingen Op de website.

snel en accuraat

de boeking ging heel gemakkelijk en was zeer snel voor elkaar. het terugstorten van het geld voor de VVVbonnen ging de vorige keer goed.

Gied geregeld

Over Zoweg zijn we heel tevreden . We hebben al weer wat in januari geboekt. Alleen het hotel laat veel steken vallen . 2 x savonds gegeten . Beide avonden heel slecht Eerste avond eten besteld om 19.15 uiteindelijk hadden we het om 21.20 . Nadat we het weer opnieuw hadden besteld . De tweede avond was de vis hamburger verbrand ,.teruggedaan en kregen een “nieuwe” .deze was ook verbrand maar hebben ze het eraf gesneden . Verder is het geen 4 sterren maar hebben we niet echt te klagen . Ontbijt was heerlijk

Heel tevreden

Wij gaan graag fietsen en dan korte tripjes van enkele dagen en boeken die altijd via Zoweg zo zien we ook de mooie plekjes van Nederland

gewoon doen

snel en betrouwbaar

harstikke goed

duidelijk en geen poespas

• Communicatie

Goede aanbiedingen. Gemakkelijk boeken en annuleren. Vriendelijke klantenservice met name Kelly.

Klantgericht

Klantgericht

• Communicatie

Vriendelijke toon en supersnel een tripje geregeld

Altijd betrouwbaar en voordelig. Heel lekker om er zo even wat vaker tussenuit te kunnen.

• Communicatie

Mijn mail is gelijk beantwoord! Bovendien,hebben ze het probleem met boeken gelijk opgelost! Dank je wwl

TOP

Goede website en uitstapjes

ik zeer tevreden .

Naar mijn ervaring bevel me uitstekend .

Goede dienstverlening

Goede service en snel

Gemakkelijke en overzichtelijke site

Gemakkelijk, overzichtelijk en zeer gunstige prijzen. De reservering was ook direct bij het hotel zelf bekend.

gaat altijd goed!

ga vaak met een vriendin naar Duitsland, dit jaar in Nederland geweest. boeken gaat zo makkelijk en accommodaties zijn altijd naar wens

• Communicatie N.v.t.

Had verkeerde Hotel geboekt, gebeld naar Zoweg en hebben direct om geboekt, keurig geregeld

goed verzorgd

Val Monte is een goed hotel; fraaie ligging in een mooi gebied; ook in corona-tijd goed eten en verzorging.

• Communicatie

Zoweg heeft ons uitstekend geholpen.

We hebben Zoweg als prima ervaren; snelle service. Ook bij een omboeking verliep een en ander prima. Telefonisch zijn we zeer vriendelijk en snel geholpen.

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie

Zeer goede en vriendelijke reserverings medewerkers.

De medewerkers staan mij zeer vriendelijke te woord en mijn reservering wordt altijd perfect afgehandeld .

overzichtelijk site

Wij hebben een goed hotel makkelijk en voor een goede prijs kunnen boeken. Daarbij hebben ze nog extra voordeel dat je krijgt bij het boeken (bijv. gratis parkeren, upgrade zonder veel duurder uit te zijn)

Duidelijke site

Prima site, fijne communicatie en optie van annuleren is fijn, helaas op dit moment o zo nodig. Waarvoor dank

Snel en overzichtelijk

De reserveringen worden snel en compleet verwerkt. Je ziet meteen het hele plaatje

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL