Voordelig een weekendje weg geboekt. Op de site staan veel aantrekkelijke en interessante aanbiedingen!
Last minute een hotel geboekt via zoweg.nl. Leuke krantenaanbieding, waarbij welkomstdrankje, parkeerkosten en ontbijt waren inbegrepen. Voor deze prijs kreeg je het hotel nergens anders. Wij zijn dus zeer tevreden.
Op de terugweg van vakantie nog snel een kleine aanvulling in Nederlland geboekt. Een prachtige aanbieding via Zoweg, snel geboekt!!
Goede omschtijving, makkelijk te boeken en alles klopt.
Ik had per ongeluk verkeerde datum ingevuld. Ik heb een mailtje verstuurd en het was snel geregeld, top! Ga zo door.
De deal zag er goed uit en het reserveren ging lekker vlot.
Altijd bereikbaar Goede aanbiedingen en makkelijk te annuleren
Mövenpick Hotel Den Bosch een goede uitvalsbasis voor fietsen in de omgeving. Dat was het doel van de reis. Alleen na inchecken en het zien van de kamer bleek die niet overeen te komen met de foto's waar de boeking op gebaseerd was, namelijk 2 royale twin beds. Er stond een dubbel bed. De receptie kon de boeking omzetten naar een twin kamer, dus zo kwam het in order. Beter zou zijn om bij reserveren aan te kunnen geven welke type kamer gewenst is. Dit ontbrak nu.
Altijd indien nodig, hele goede uitleg en hulp daar waar nodig Kortom Een fijne organisatie om mee vakantie te vieren.
Prettig
Nn
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Goed. Reserveringen kloppen altijd.
Goede hotels en duidelijke omschrijvingen
Vorig jaar in Lochem geboekt en dit jaar in Hoenderloo. Beide keren was het naar de zin. Keurig hotel en fijn dat je nog kunt annuleren, wat wij een keer in maart hebben gedaan vanwege Corona.
Snel antwoord op de reservering.jijbï
Al meerdere keren via Zoweg geboekt en altijd is het prima.
Veel geluid van autosnelweg en spoorbaan
ik vind het prettig om via de site aanbiedingen te krijgen en als ik iets leuk vind reserveer ik.
gewoon goed je kan op locatie betalen en als er ineens wat tussen komt kan je kosteloos annuleren niet dat we daar op uit zijn maar is wel prettig.
In een mum van tijd werd mijn boeking voor 4 nachten geannuleerd en kwam er een bevestiging van de nieuwe boeking voor 7 nachten. TOP
Ik ben nog niet geweest, wij komen pas op 16 september a.s. maar ik vind heel leuk om in dit Hotel te zijn
alles duidelijk en voorwaarden voor annuleren is goed geregeld
Altijd voldaan aan de boloftes
Een minpuntje bij het avondeten. Wij vonden de biefstuk zeker niet naar tartufo smaken en we kregen de indruk, dat we maar zeikerds waren en de lijn 9 met de receptie. Was niet altijd bereikbaar. Je zal maar in nood zitten.!
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.