is goed

Mijn ervaring is erg goed en snel aan de telefoon geholpen met mijn vraag, reserveringskosten mogen we l wat minder daar vind ik jullie wel een beetje duur in want ik doe tenslotte zelf het werk.

• Communicatie

Praktisch hotel bij een mooie omgeving

Goed bereikbaar hotel nabij mooie omgeving voor fietsen of wandelen. Matrassen zijn slap en zacht. De mooie grote upgrade kamer had goede airco maar geen raam dat open kon, alleen balkondeur. De balkons waren aaneen met andere kamers en zeer lawaaierig vanaf de weg. Verder geen bad ondanks luxe kamer. Kamer was schoon en eten was goed. Corona maatregelen waren niet praktisch, te druk bij het buffet ontbijt, maar wel goede mogelijkheid om buiten te zitten. Omdat we van een voordelige actie profiteerden was de prijs kwaliteit goed.

• Communicatie

Voordeel door een abonnement op een dagblad

Bij het lezen van een dagblad viel ons oog op de fel gekleurde advertentie van Zoweg.nl voor een verblijf in een hotel in Flevoland. Na deze aanbieding via de bekende vergelijkings-sites gecontroleerd te hebben deze gelijk bij Zoweg.nl geboekt. Zoveel meer voor dezelfde of zelfs lagere prijs bij hetzelfde hotel. Zoweg.nl staat sinds nu bij mijn website favarieten.

Geweldig goede aanbiedingen

Duidelijk en snel zeer profesioneel kwaliteit prijsverhoging optimaal.

• Communicatie

het boeken gaat perfect, verder wachten we maar af

Duidelijke info

Positief

• Communicatie N.v.t.

Goed en overzichtelijk

Vriendelijke klantenservice. Prijsverschil soms heel weinig in vergelijk met rechtstreeks boeken

Super prijs/kwaliteit

Duidelijke en mooie betaalbare aanbiedingen. Ik boek regelmatig lange weekenden en ben zeer tevreden.

Mooie aanbiedingen

Wij stellen meestal onze vakantie samen met aanbiedingen van 4 dagen en zijn dan zomaar een week of 3 weg. Ik vind het ook belangrijk dat ik meestal tot de laatste dag kan annuleren als t niet uitkomt.

Simpel en doeltreffend reserveren

De annuleermodule is een voktreffer

• Communicatie

Leuke aanbieding, betalen bij aankomst, goed hotel

Op fietsafstand ligt hotel Nobis van ons vandaan. Aanbieding 2 nachten, 2 x uitgebreid ontbijt en 1 x heerlijk diner met gratis zwembad in een leuke accommodatie maakt onze ervaring voor herhaling vatbaar. Asten heeft een mooi klokkenmuseum en een gezellig marktplein waar je verschillende terrasjes vindt.

• Communicatie

Goedemorgen website en strakke prijzen

• Communicatie

Telefonische boeking gedaan Ben prima geholpen!!!!

• Communicatie

Mijn ervaring is duidelijkheid en dat zoweg.nl goed werkt

Ik heb ervaren dat wat er bij de aanbieding beschreven stond ook geleverd is. Je boekt direct, hoeft niet vooruit te betalen. Annuleren kan nog tot net voor de datum van aankomst. Geen rare dingen meegemaakt. Alleen bleek het hoofdgerecht dat via de aanbieding erbij zat, een keuze uit paar hoofdgerechten op aparte kaart was. Maar ook deze hoofdgerechten waren iig in dit hotel (Nobis Asten) prima van kwaliteit.

prima organisatie

heb al verschillende keren via zoweg.nl geboekt en nooit geen problemen, altijd goede prijs/kwaliteits verhouding in de aanbiedingen.

• Communicatie

Fijn hotel, goed eten en geweldige fitness.

Fijn hotel, mooie kamer, goed eten en geweldige fitness ruimte.

• Communicatie

Goede keus om hier te reserveren

Wij kregen een melding dat onze reservering bij het hotel dat wij geboekt hadden door waterschade niet doorging terwijl we al bijna op de plaats van bestemming waren . Even later werden we gebeld door een medewerker van Zoweg die al op zoek was gegaan naar een ander hotel voor ons ,dus hebben we toch een leuke vakantie gehad.

• Communicatie

- Veel keus. - Makkelijk te boeken. - Pas betaling in het hotel. - Aantrekkelijke prijzen. Kunnen alleen pas beoordelen of het hotel ook goed is, als we er zijn geweest. Dus niet bekend of Zoweg! ook goede hotels e.d. contracteert.

• Communicatie N.v.t.

Wordt er super geholpen, zeker omdat ik met een grote motor groep ben, is het niet altijd makkelijk.

• Communicatie

Gemakkelijk, snel en goede service

Het boeken van een (korte) vakantie gaat eenvoudig. Veel aanbiedingen zijn erg aantrekkelijk, zowel qua prijs als bestemming, met vaak de mogelijkheid om kosteloos te annuleren.

Boeking verliep eenvoudig

• Communicatie

Goede website met de juiste informatie

De juiste service.

Geweldige aanbieding

Boeken/Reserveren ging heel gemakkelijk

Super geregeld

Was een goed hotel voor een mooie prijs

• Communicatie

Snel en makkelijk een korte vakantie geboekt

Het was gemakkelijk om bij het aanbod van onze keuze een reservering te maken. Groot voordeel is dat we gratis kunnen annuleren. Zeker nu in coronatijd met alle onzekerheden.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL