Al een paar keer geboekt via Zoweg en het is altijd prima geregeld. Leuke aanbiedingen.
Zijn al vaak naar verschillende hotels geweest,meestal prima,een paar niet zo.
Het hotel voldoet aan onze verwachting: Uitstekend ontbijt. Prima kamer. Vriendelijk personeel.
Duidelijke en leuke aanbiedingen. Geen betaling vooraf, maar altijd in het hotel.
Prima website, snel geregeld. Mogelijkheid tot annuleren en geen aanbetaling.
Prima geregeld
prettig
Zoweg heeft altijd hele mooie aanbiedingen en een goede keus in hotels. Het is de eerste site waar we op kijken als we even weg willen en zelfs als we geen plannen hebben weten ze ons te verleiden even iets te boeken.
Duidelijk en heel correct!
alles prima !
Vorig jaar 2 keer via zoweg geboekt. Aanbieding die ik nu kreeg de moeite waard om weer te boeken.
en vaak wat extra's bv. diner of lunch
Er stond duidelijk aangegeven hoe te boeken en dat ging probleemloos.
Wij boeken al jaren met name weekendjes weg en korte vakanties via Zoweg.nl en dat zegt op zich al genoeg. Mooie aanbiedingen, goede hotels op mooie lokaties en eerlijke informatie
Zonder veel omwegen te boeken. Ook geen service kosten. Wat een opluchting.
goede ervaringen ook met annuleren
Goede website, snelle service
Wij zijn al vaker via Zoweg.nl een weekendje weggeweest. Afgelopen weekend hadden wij ons een dag vergist en kwamen een dag te laat bij de sauna en het hotel aan. Gelukkig had het hotel de betreffende zaterdag nog een kamer beschikbaar. Met één belletje was binnen no-time door Zoweg.nl de omboeking geregeld en dat ook nog zonder extra kosten. Bijzonder tevreden over de service en zeker weer voor herhaling vatbaar.
Toppie hotels met ern goede prijs
Goeie verhouding prijs-kwaliteit.
Mooi omgeving en prachtig Breda en Etten Leur
Heerlijk snel en fijne hotels om te boeken.
zeer snelle reactie
Via de site Zoweg in een mum van tijd een hotelreservering gemaakt n.a.v. een interessant aanbod.
Ik vond de vierdaagse aanbieding in hotel De Buunderkamp heel interessant en heb die dan ook gereserveerd. We gaan graag naar de Veluwe en ik wil er na mijn hartinfarct vooral wandelen en tot rust komen. Ik heb een luxekamer besteld en hoop dat die op de begane grond is.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.