ik was gast op een bruiloftsfeest en heb bijna niets van de omgeving gezien. als alleenstaande moet je altijd meer betalen
Het boeken ging razendsbel!
vlug geregeld
Onze ervaring met Zoweg is super, er zijn vaak leuke aanbiedingen, waar wij dan ook geregeld gebruik van maken. Het boeken is simpel en als er iets tussen komt kun je het heel vaak een dag van te voren nog gratis annuleren, dat vinden wij super. Wij boeken regelmatig een van der Valk hotel en genieten daar altijd enorm van.
goede hulp bij mijn vragen.
Prettige manier van boeken incl. de mogelijkheid om vvv kaarten en bonnen te verzilveren. Prijs, contact, en informatieverstrekking is prima.
eerste ervaring. fijn en zeer goed geholpen.
Goede kamer, prima eten, fijn zwembad
Voor de prijs heb je een goede kwaliteit en alles was duidelijk.
Niets op aan te merken
Snel en goed aanbod, reservering en afhandeling!!
Men denkt met je mee als er bepaalde zaken wat nader bekeken moeten worden
Gewoon zoals het hoort
Kreeg na een verzoek om krukje in douche een telefoontje van een medewerkster met een goede suggestie. Zeer attent, vriendelijk en deskundig.
Snel boeken en pas betalen bij aankomst of vertrek. Goede locaties.
Geen vooruit betaling
Alles is steeds juist zo als afgesproken.
Prijs kwaliteit verhouding is prima, zijn leuke aanbiedingen. Van mij mogen er nog meer arrangementjes in midden en Noord-Limburg en in Brabant aangeboden worden, gezien de afstand, voor ons is Groningen en Drenthe b.v. een hele afstand Wij wonen in Zuid-Limburg.
We hadden per ongeluk een foutief e-mailadres weergegeven tijdens de reservering waardoor de boeking niet bevestigd kon worden. Dat hebben we in de loop van de avond gemeld. De volgende ochtend kregen we de reservering al vroeg bevestigd en nog een persoonlijk mail met uitleg gekregen. Super snel en zeer correct!
eenvoudig boeken en direct overzicht
Prettig geregeld.
Snel en makkelijk een hotel boeken. Wellicht niet het meest moderne en luxueuze hotel maar wel betaalbaar
Wij hebben meerdere malen geboekt bij Zoweg en steeds naar grote tevredenheid. Eenmaal ging er iets mis met de reservering, maar één telefoontje met Zoweg was voldoende om het probleem op te lossen.
Kan nog geen definitief oordeel geven omdat ik nog moet gaan.
Geweldige service, meteen een reactie gehad over een aanvraag voor een minder valide persoon. Dat de hotelkamer geschikt is voor iemand die moeilijk ter been is.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.