Mooie aanbieding en prima geregeld
Kreeg volgende dag rekening via Roompot. En toen direct maar betaald.
Door een ingreep was het niet mogelijk een reeds geplande boeking te doen,mevrouw stelde spontaan voor de boeking annuleren of te verplaatsen steeds, binnen de kortste tijd antwoord gekregen ,boeking verplaatst naar een latere datum .
Prima service duidelijke website en groot aanbod met leuke aanbiedingen
Proces van reserveren via Zoweg gaat snel en moeiteloos. Bevestiging van Zoweg komt vrijwel direct ( automatisch) binnen. Of het ook goed bij het hotel geregeld is kan ik niet beoordelen aangezien we van het hotel zelf geen bevestiging hebben ontvangen en er ook nog biet zijn geweest. Hopelijk loopt alles zonder problemen dan is het alle sterren waard!
Altijd goed geholpen.
Alles was zoals we verwacht hadden ‘ we hebben genoten
De verlaging van de reserveringskosten. 20 euro was toch wel aan de hoge kant.
Ik boek vaker een trip via Zoweg en dat is nog nooit tegengevallen.
Alles oke met zoweg goed geregeld.
Makkelijke website
Alles ging goed makkelijk en soepel dus prima zo en nu gezellig weg.
goede website nog te betalen
Mooie plaatsjes en fiets routes
We hadden een fijne grote kamer. Hotel was een flat. Prettig ontvangst en schone kamer. Ontbijt goed verzorgd, eerder te veel dan te weinig. Zeker een aanrader voor mensen die enkele dagen willen verblijven en vanuit hier Zeeuws vlaanderen willen bezoeken. Kleine kichnette met magnetron is handig. Jammer dat er geen echt koffiezettertje is. Wel poeder koffie. Super fijne douch en heerlijke bedden.
Al vaker geboekt via zowel.nl Ben hierover erg tevreden.
Altijd een nette prijs/kwalteit verhouding.
Netjes op internet bij Zoweg.nl een boeking vastgelegd voor 3 dagen hotelarrangement. Bevestiging van Zoweg.nl in de mail ontvangen. Helaas bij aankomst bij het hotel konden ze mijn boeking niet vinden, mijn boeking was van Zoweg.nl niet aan hen doorgegeven.
Via de website is de reservering mislukt. Dan maar even bellen. Dat is dus welgelukt.
Duidelijke advertenties en makkelijk te boeken
We kregen ook snel een berichtje van het hotel via Zoweg over de keuze voor een etage.
goede aanbeidingen
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.