Vrij duidelijk , alleen een omschrijving over beddengoed en schoonmaakkosten zou ik zichtbaarder vermelden…

• Communicatie

Zeer goede overzichtelijke web site , vroeger al eens gebruikt en door omstandigheden moeten annuleren .maar alles gaat vlot enzo der problemen. Goede prijs zetting van de aangeboden vakanties.

Mooie aanbiedingen.

De aanbiedingen zijn mooi en betaalbaar. Wij gaan daarbij vanuit dat we ook positive reacties kunnen geven aan de Zoweg uihotels die u aanbied en waar wij nog gebruik van gaan maken.

Altijd prima geregeld!

Leuke bestemmingen, goede keuze mogelijkheden, prima kwaliteit op leuke locaties!!

tot heden nooit problemen

enige bezwaar dat de bijkomende kosten pas later worden vermeld. is volgens mij wettelijk niet juist.

Waar voor je geld

Prettig personeel

Leuke aanbieding

Een comfortabel hotel in Bad Honnef. Mooie omgeving aan de Rijn valk bij Konigswinter en Bonn. Een geweldig goed ontbijt, schone en praktische kamers.

Mensen zijn goed bereikbaar

Meedenkende mensen Veel snel geregeld

Alles goed geregeld

Altijd 100% tevreden

Opnieuw een uitje via Zoweg

Dit jaar al de tweede korte vakantie die we boeken via Zoweg. Goede presentatie en scherpe prijzen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Makkelijk te boeken en mooie arrangementen zijn bij Zonweg in overvloed te vinden op de site.

• Communicatie

Prima hulp gekregen tijdens annulering

Tijdens het verblijf in het eerste hotel in Bad Honnef werd mijn man ziek en moesten we terug naar huis, zodoende konden we geen gebruik maken van het 2e geboekte hotel. Na telefonisch contact met de administratie van de organisatie "Zoweg", hebben ze geholpen om alle nodige dingen te regelen. Heel netjes opgelost! Dus dank voor deze hulp.

geweldig

Wat ik zocht was niet te vinden op de website. Via de klantenservice was het snel geregeld. Ik maakte een fout met de datum en vroeg om een correctie, ook zo geregeld.

goede behandeling en afwerking

goed en overzichtelijk

contact met medewerker gehad,zei heeft gelijk aktie ondernomen en 2 minuten later terug gebeld dat het geregeld is ( zeer goede medewerker )

• Communicatie

Alles ging prima via Zoweg.nl Heel voordelig, prima lokatie en goed hotel.

Goed en makkelijk

Goed en duidelijk

• Communicatie N.v.t.

Simpele manier van reserveren

Nooit eerder een boeking gedaan, Dit ging heel snel en simpel.

• Communicatie

Goed geregeld tegen een prima prijs!!

Snel geregeld. Fijn dat je pas in het hotel hoeft te betalen. Goede prijzen!!

Tevreden

Onze hotelvakantie via Zoweg is prima bevallen. De hotelkamer voldeed aan de verwachtingen ,als ook de rest van het hotel. Het ontbijt was wat minder, maar had blijkbaar alles te maken met personeelsgebrek op dat moment. De voorraad was daardoor beperkt, maar er was voldoende keuze.

• Communicatie

Boeking via site verliep vlot en zonder problemen.

Via zoweg.nl gekozen voor 4 dagen Kloosterhotel Brabant Willibrordhaeghe voor 2 kamers, 4 personen, waarvan 1 rolstoelgebruiker. De informatie gelezen, het hotel telefonisch benaderd of de minder valide kamer beschikbaar en boekbaar was voor de door ons gekozen data in november. Dat bleek het geval. Boeking definitief gemaakt en daarna nog even het hotel om een bevestiging gevraagd voor wat betreft de gereserveerde minder valide kamer. Duidelijke informatie op de site en een prettig telefonisch contact met het desbetreffende hotel. We zijn benieuwd hoe onze hotelervaring zal zijn.

Alles goed geregeld

Alles okay

Correct

Correct

• Communicatie N.v.t.

Snel geregeld

Duidelijke en bondige omschrijving van het aanbod.

• Communicatie

In een prima hotel terechtgekomen tegen een schappelijke prijs

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL