TOP

WIJ HEBBEN NU VOOR DE 2 DE MAAL GEBOEKT , DE EERSTE IS UITSTEKEND VERLOPEN ,TWEEDE MOETEN WE NOG DOEN , GEMAKKELIJK TE RESERVEREN , BETALEN IN HOTEL , ANNULEREN GEEN PROBLEEM , ik geef jullie 10 op 10 !! voor die prijzen kan je niet thuisblijven !!

mooie aanbiedingen

snel zoeken na goede aanbiedingen, duidelijke site.

Mooie aanbieding.

Snelle afwikkeling.

• Communicatie N.v.t.

duidelijk, en snel geregeld.

Prima aanbiedingen.

Altijd goed verzorgde vakanties en betaalbare prijzen wat ik he belangrijk vind.

• Communicatie

Mooie aanbieding en vlugge boeking.

Heb een vakantie vastgelegd. Nog geen ervaring van plaats waar we naar toe gaan.

We vinden het goed

Altijd goed

dienstverlenend!

ik wilde een arrangement boeken maar dan 2 x achter elkaar (dus 2 x 2 nachten). Geen enkel probleem; was binnen 5 minuten geregeld

prima geholpen

was oke

• Prijs N.v.t.

geweldig

In een woord top.

• Communicatie

goede informatie. boeking snel geregeld.

Wij reizen al een paar jaar via Zoweg en zijn erg tevreden. De informatie die op de website staat wordt waargemaakt en wat ik zeker in deze onzekere tijd heel fijn vind is het feit dat je in de meeste gevallen in het hotel kunt afrekenen en dat ook de mogelijkheid tot annuleren erg goed geregeld is. Wij maken graag gebruik van Zoweg.

• Communicatie N.v.t.

Duidelijke informatie Snelle en duidelijke boekingformulier

zeer goed

leuke deals voor betaalbare prijs zeer vlotte verwerking betalen bij aankomst in hotel wat erg prettig is

• Communicatie

De prijzen en de aanbiedingen zijn goed betaalbaar

heel goed

snel bij het maken van reservering, goede prijs kwaliteitsverhouding,

• Communicatie

goed product voor een goede prijs

tot nu toe altijd goede accomodatie zoals omschreven

Goeie ervaring

Correct behandeld

• Communicatie

Goed, snel en betaalbaar!

Ik boek al jaren, meestal zelfs meerdere malen per jaar, via Zoweg. Ik ben erg tevreden over de werking van de website, de prijs/kwaliteitverhouding en over de klantenservice. Denken mee als je net iets anders of meer wil dan wordt aangeboden op de website. Inmiddels goed merkbaar helaas dat de prijzen nogal gestegen zijn... En wat mij betreft zouden er wel meer 4, 5 en 6-daagse hotelarrangementen mogen worden aangeboden. Verder niets dan lof!

boeking was zo gepiept

op een vlotte manier kunnen boeken

vriendelijke service

ik ben niet handig op pc/ Telefonisch goed en vriendelijk geholpen. Ik heb alleen nog geen bevestiging gekregen per email of post. Mevr T Janssen Luijten Falklanddreef 53 3563 AE Utrecht 06 49648561

• Communicatie

Mooie aanbiedingen om lekker en dikwijls een onverwachte planning zijn, voor enkele dagen weg GENIETEN!

Vlot geregeld.

Pogingen een hotel te boeken via Booking.com liepen muurvast in de procedure. Het was een verademing dat het via Zo Weg zo gepiept was.

Snel en goed geregeld

Leuke aanbiedingen, alles vlot geregeld

Het is heel goed

Nvt

• Prijs N.v.t.

Prima houden zo.

Heel vlotte afwerking en waardeer zeer de mogelijk tot annuleren kort voor aankomstdatum, heb hiermee slechte ervaring i.v.m. overlijden opgedaan bij anderen

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL