Tevreden

Tevreden

Snelle en duidelijke reservering

Snelle en duidelijke reservering. Zin om ernaar toe te gaan!

Gemakkelijke site!

Tot nu toe perfect. Maar mn reis is pas eind oktober!

• Communicatie

Goed, gemakkelijk en voor een redelijke prijs

We wilden een paar dagen naar Gelderland en vonden bij Zoweg.nl een mooie hotelaanbieding bij hotel De Buunderkamp in Wolfheze voor 3 nachten incl ontbijt. Gisteren, 27 augustus, teruggekomen na een prima verblijf. Grote, schone kamer met goed sanitair en apart toilet, een smakelijk ontbijtbuffet met voldoende en gevarieerd aanbod en gemotiveerde en vriendelijke medewerkers. Het hotel ligt lekker rustig in een bosrijke omgeving en toch centraal voor uitstapjes in de omgeving. Het hotel beschikt over een mooi binnenzwembad met een finse sauna en een turks stoombad. Kortom, een aanrader

Super schappelijke aanbiedingen

Reeds jaren organiseer ik een weekend weg in Nederland. Steeds vind ik een geschikte lokatie via zoweg.Ik kijk al uit naar het derde weekend van augustus in 2022

Zeer correct

Totaal tevreden prima en snel. Robert

• Communicatie

Mooi hotel met vriendelijk ontvangst,

Toch volgt er voor ons geen herhaling om te overnachten in dit Postillon hotel. De kamers zijn mooi en wat je nodig hebt is er bijna allemaal .Maar als je een kamer boekt voor 2 personen verwacht je ook 2 stoelen om in te zitten als je s avonds op je kamer zit .Het is nu al vroeger donker dus fijn dat je nog tv kunt kijken , Nu zit 1 persoon op het randje van je bed of je zakt in een poef. Maar als je 78 bent is dit niet de beste zitplaats .Op mijn vraag of er soms een extra stoel was kreeg ik antwoord dat ik beneden maar een stoel moest halen.

• Communicatie

Soepel reserveren, soepel annuleren.

Mooie aanbieding in Gent en het betreffende hotel gereserveerd. En dan komt er later iets tussen. Maar geen nood, zonder enig probleem en met minimale moeite heb ik kunnen annuleren zonder kosten.

Makkelijk reserveren

Overzichtelijke site, makkelijk te boeken.

• Communicatie

Snelle en complete aanbieding en snelle bevestiging

Het hotel vroeg €20,00 méér dan op de bevestiging staat. Ik heb dit geweigerd en gewezen op de bevestiging van Zoweg Men wilde deze graag kopiëren voor contact met Zoweg, waarna het bevestigde bedrag in rekening werd gebracht. Ik moest bij aankomst afrekenen, maar een betalingsbewijs was pas mogelijk bij vertrek. Al met al een vreemde gang van zaken.

`Heel goed geregeld.

Vond het prima geregeld. Heb echter nog een vraag. Dit 2 dagen arrangement is een verrassing voor mijn man, die op 09 - 10 jarig is en 86 jaar wordt. Is het mogelijk om hem tijdens het diner met een kleine geste te verrassen? Vriendelijke groet, Mevr. Lemmen.

• Prijs N.v.t.

gemakkelijk te regelen.

Reserveren is gemakkelijk en duidelijk.

Makkelijke website

erg goed

fijn hotel,bedden,eten heel goed en personeel erg vriendelijk

• Communicatie

Goede ervaringen veel gebruik van zoweg gemaakt

Goed en duidelijk

Reservering was goed en duidelijk.

vlotte afwerking

vlotte afwerking van de boeking, alleen de boekings kosten, kunnen iets minder

snel geregeld!

Eenvoudige manier van boeken.

Leuke aanbiedingen

Goed gelegen hotels

Prijs/kwaliteit tov andere aanbiedingen

Zie boven

• Communicatie N.v.t.

Goed, en goedkoop met ruimen sor******.

Dit jaar al verschillende uitstapjes met "Zoweg" gemaakt en allenmaal prima verzorgd .

Vlot kunnen reserveren

prima geregeld.!!!!

Door via Zoweg.nl te boeken ben je voordelig uit en de zekerheid is er dat je een kamer hebt. Dank.

• Communicatie

Eenvoudig en duidelijk te boeken

Duidelijke aanbieding. Eenvoudig te boeken

• Communicatie

De beoordeling kan pas na het verblijf.

Ik kan nog geen beoordeling geven over iets wat nog heeft plaatsgevonden.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL