Prima info en duidelijk !

Prima site en duidelijke info

• Communicatie

duidelijke website en snelle afhandeling reservering

Het zoeken op de website naar een gewenst arrangement was gemakkelijk en ook de boeking hierna verliep vlot, inclusief de bevestiging.

• Communicatie

Booking via internet gemakkelijk.

• Communicatie

leuke aanbiedingen voor leuke prijzen.

We hadden een 5 daags arrangement op de Veluwe. Hotel redelijk tot goed, omgeving prachtig en veel mogelijkheden voor uitjes. Wij zijn heel tevreden. Boeken gaat snel, meteen de bevestiging en in het hotel betalen, dat is erg fijn. Petje af voor Zoweg in deze moeilijke corona tijd.

• Communicatie N.v.t.

Goede aanbiedingen. Duidelijke voorwaarden Gemakkelijk.

Hierdoor wordt je een vaste klant.

Fijn weer even weg

Site was duidelijk, reserveren was makkelijk

• Communicatie

betrokkenheid van uw kant zeer groot

zeer tevreden

• Communicatie

de voorwaarden. Gemakkelijk en snel geregeld

Zie boven

• Communicatie N.v.t.

Al vele malen geboekt via deze site. Kosten zijn overzichtelijk en hele mooie aanbiedingen

• Communicatie

Ik had opmerkingen gemaakt bij de reservering, die werden door u direct beantwoord.

Over het algemeen ben ik nogal huiverig om via een andere site als de hotelsuites te reserveren. Ik heb al eens meegemaakt, dat ik een reservering aan het invullen was en toen moest ik onmiddellijk betalen anders kon ik niet verder ( weet niet meer via welke site dit was). Zodoende mijn huiver!!! Bij de reservering via. U, kwam al vrij snel te voorschrijf, dat betaling in het hotel moest geschieden. Helemaal speciaal vond ik, dat ik bij de reservering enige vragen/opmerkingen had geplaatst en die werden via u, vrij vlot na de reservering, allemaal beantwoord / verduidelijkt. Waarvoor mijn hartelijke dank !!

• Communicatie

Ik heb alleen nog maar geboekt weet nog niet of het verder oke is

• Communicatie N.v.t.

Goede aanbiedingen, duidelijk beschreven en goede service.

Goede aanbiedingen, duidelijk beschreven en goede service. Vooral de service wordt gewaardeerd. Bij een eerdere boeking werden we keurig geïnformeerd dat Zoweg contact had opgenomen met Hotel om te zien of deze wel toegankelijk was met scootmobiel. In samenspraak met Hotel is toen een kamer gereserveerd die goed bereikbaar was. TOP SERVICE!!

• Communicatie

(Goed,. ) Ik weet nu nog niet hoe het hotel is ?

Heel netjes,en meedenkend.Ik werd netjes gebeld voor eventueel een andere hotel kamer .

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Alles ging zoals het gaan moet geen op of aanmerkinge

Ben super tevreden!!

Al jaren boek ik via Zoweg!! Goede aanbiedingen,en altijd alles goed geregeld.

Zie onder

Snelle goede afhandeling met reserveren

• Communicatie N.v.t.

heel overzichtelijk en makkelijk te boeken.

goede prijs kwaliteit verhouding

• Communicatie

Goede weekendje weg voor leuke prijs

Vaker met Zoweg. Weggeweest . Nooit teleurgesteld. Kon altijd annuleren zonder kosten . Raad andere altijd deze site aan .

Alles oke

• Communicatie

altijd goede aanbiedingen tegen redelijke prijzen

Al diverse keren via Zoweg een kort verblijf of vakantie geboekt. Nooit enig probleem op locatie ondervonden. Boeking was keurig geregeld, en betaling ter plekke vooraf en/of achteraf is fijne optie. Tevens zijn de locaties , welke worden aangeboden, vrijwel leuke en bezienswaardige steden of streken. Dus als we niet thuis zijn, zijn we weg, met "Zoweg"

• Communicatie

Reservering was zo gebeurd.

goed geregeld

Alles was goed geregeld, wij werden hartelijk ontvangen in het hotel. Wij hadden om 2 kamers naast elkaar gevraagd, dat was geregeld.

Snel geregeld

Duidelijk en snelle reactie

Prima website

Heel snel en correct

Ik had heel snel een wijziging (1 week opschuiven). Deze werd heel soepel opgelost

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL