Overzichtelijk; gemakkelijk te boeken en pas betalen bij aankomst. Heb al diverse malen tot volle tevredenheid gebruik gemaakt van Zoweg.nl
Wij zijn meerdere keren met Zoweg in zee gegaan en nog nooit verdronken.
verry easy and comfortable !
Geweldig hotel: mooie ligging, zeer deskundig personeel, voortreffelijk eten, schone mooie kamers. TOP!
Ik ga hier vaker boeken.
Heb Zoweg al vaak gebruikt, altijd prima, erg tevreden!
Goede ervaringen
Goed geholpen en veel moeite gedaan om het mogelijk te maken. Een pluim.
Op het laatste moment besloten met vieren te gaan. Telefonisch contact met Zoweg, binnen een minuut geregeld! Ook meteen de bevestiging in de mail. Super!!!
de vorige waren goed dus ga ik van deze uit dat het ook goed is ik heb gevraagd naar kamer 113. die hebben we al vaker gehad als jullie dit voor ons regelen is alles perfect
Correcte, snelle uitvoering van de boeking.
Snelle reactie en service
Ik maak al enige jaren gebruik van de mooie aanbiedingen van Zoweg.nl. Ik ben erg tevreden over de deskundige en snelle afhandeling van de geboekte arrangementen en de vriendelijke benadering door de medewerkers. Ik hoop ook nog jaren gebruik te kunnen maken van de aanbiedingen van Zoweg.nl.
Ik boek bij zo weg omdat ik dan niet de rompslomp heb van eerst een aanbetaling doen en rest bij hotel betalen. Zoals jullie het doen: alles betalen bij inchecken hotel bevalt mij prima. Alleen de 20 euro reserveringskosten kunnen wel wat minder,soms vragen jullie 12.50 en dat vind ik ook genoeg ( per slot van rekening vul je alles zelf in). Mvg m.hendrix
Het is fijn als je pas bij een hotel hoeft te betalen bij aankomst .Geen gedoe met de betaling,want dat vindt mijn man erg lastig .
Is zeer snel en gemakkelijk verlopen.
Goed en duidelijk contact. Klein misverstand per mail (zoals zo vaak) maar bij telefonisch contact snel opgelost. Zoweg! vooral erg prettig en met goede aanbiedingen met veelal de mogelijkheid om, indien noodzakelijk, tot dag van aankomst te annuleren.
Mooie tussendoor uitjes met de mogelijkheid om tot 1 dag van te voren te annuleren. Kunnen de grote reisorganisaties een voorbeeld aan nemen.
Tot op heden geen klagen.
Misschien is de extra administratiekost een beetje aan de hoge kant
Had geboekt bij hotel voor 3 dagen. Bij nader inzien wilden ik nog 3 dagen verlengen. Daar was ineens zoweg.nl Die dezelfde voorwaarde had als mijn boeking die ik al had gedaan,alleen was zowel.nl €48,- voordeliger Eerste boeking geannuleerd en twee maal het arrangement van zowel.nl geboekt winst voor mij €95,- is dus de moeite waart Zowel.nl. Bedankt
Wij hadden een mededeling gedaan, deze werd direct opgepakt en met hotel bes p roken. De bevindingen zijn aan ons terug gecommuniceerd. Top
Al diverse korte vakantie’s geboekt. Nog geen negatieve beoordeling kunnen bedenken. Ga zo door!
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL