Duidelijk en snel een weekend of vakantie geboekt waar wij regelmatig gebruik van maken tegen een scherpe prijs.
maak regelmatig reserveringen
Mooie locatie, kamers met alles er op en aan. Prima eten. enthousiaste, fijne gastvrouw. Komen weer een keer terug.
diverse keren geboekt bij ZOWEG altijd was het super
Afspraken die er worden gemaakt worden nagekomen.
Aanbieding ontvangen via de mail. Presentatie zag er goed uit en de lokatie was goed omschreven. Boeken in 2 minuten.
Klantvriendelijke organisatie.
Wilde 3 kamers boeken voor 6 personen met een aanbieding. Er bleken die datum niet genoeg kamers beschikbaar. De medewerker zou informeren of er nog kamers op die datum te vergeven zouden zijn, en zou mij terugbellen. Zeer snel werd ik terug gebeld met de mededeling dat het alsnog ok was! Zeer snel en heel erg vriendelijk💐
Het is niet de eerste keer dat ik zoweg Inschakel om een locatie op te zoeken. Ter plaatse is het allemaal positief meegevallen Daarom Zoweg past bij onze zoektocht .
Altijd leuke hotels geboekt!
De hotelmedewerkers zijn zeer klantvriendelijk. Of het hotel volgeboekt is wordt er voor een alternatief gezorgd. Dat heb ik ondervonden en was er zeer content mee. Alhoewel ik met 6 personen was en niet handig vond om naar een ander hotel te gaan.
goede aanbevelingen, leuke locaties, goed prijzen en heldere uitleg.
fantastisch
Mooie locatie
Wij kozen deze site omdat er een mogelijkheid is om een VVV cadeaubon in te leveren en wij goede prijzen zagen voor de hotels.
Ik werd heel goed geholpen bij het overboeken van mijn reservering..
Hele goeie/leuke aanbiedingen ; voor elk wat wils.
helemaal goed
fijn om gelijk te reserveren en een bevestiging hiervan te ontvangen
Zeer snel en goed geregeld. Alle moeite werd er gedaan om mijn vragen op te lossen. Aftersale ook zeer goed gedaan. Als gast ben je belangrijk voor voor Zoweg.
Zeer voordelige aanbiedingen die makkelijk te boeken zijn
Mooie hotels in een prachtige omgeving voor een aantrekkelijke prijs
Leuke overzichtelijke aanbiedingen. En makkelijk te boeken omdat het duidelijk is aangegeven.
Ook als het een keertje geannuleerd moet worden, geen extra kosten. Fabuleus.
prima arrangementen voor mooie prijzen. ik zie persoonlijk meer voor 4 dagen drie nachten in binnen en buitenland, en dan met name richting België in het voorjaar ivm de mooie bloesemsroute's om te fietsen die ze daar hebben
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL