Verukkelijk plategetecht met extra sslade en flink portie friet, personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke bedden ook elektrische fietsenhuur zeer praktisch. Schitterende omgeving met voldoende(rustoge strandplaatsen aan het veluwemeer. Bremerbaai op 4 kilometer een paradijsje met prima strandtent/terras en cafetaria erbij. Heerlijke matrassen in het hotel met groot buitenterras voor het ontbijt en goed georganiseerde spreidende ontbijtplanning zodat dit coronaproof kan verlopen.
Prettig,scherp geprijsd,toplocaties,concurrerend en gericht op kwalitatief goed 7verblijf.
Goede ervaringen Zou u de reservering nogmaals willen toezenden per ongeluk mail verwijderd bvd
Gezellig hotel met lekkere keuken.
al diverse keren geboekt via Zoweg.nl Goede aanbiedingen tegen een goede prijs. Hotels of accommodaties ook altijd prima. Helaas moesten wij onze laatste reis annuleren. Geregeld via 1 handeling op de website, meteen bevestiging hiervan per email. We gaan zeker opnieuw boeken
Het maken van de reservering ging snel , Binnen een aantal minuten had ik ook de definitieve reservering via mijn e-mail ontvangen.
Fijne site om een weekend te boeken. Mocht er iets zijn kan je altijd nog annuleren zonder kosten.
Goede keuze, betaalbaar, duidelijke informatie
Goede prijs/kwaliteits verhouding
Het hotel heeft een grote eetzaal met vriendelijk personeel. De gerenoveerde kamer beneden zijn ruim en modern ingericht.
prima reisondersteuning, ook voor mensen met kleine aanpassingen.
Vragen over extra’s (fietsen en balkon) werden goed behandeld.
zijn al vaker weggeweest met jullie goede servive en prijs
Goed hotel voor een goede prijs!
alles overzichtelijk
Zie hier boven
leuke site met goede aanbiedingen
Prima link naar de website, goede omschrijving van wat de boeking inhoudt. Wel wat hoge kosten voor reservering en annulering, jammer!
Een aantal keren geboekt en altijd een goed hotel gehad.
Ik boek veel bij jullie en dat vind ik prettig maar ik vind wel dat de reserveringskosten aan de hoge kant zijn. Want ik maak zelf de boeking en waarom moet ik dan de reserveringskosten betalen dat mag er wel vanaf en verder een fijne dag gewenst en kijk, uit naar goede aanbiedingen en een schappelijke prijs
Goede service - duidelijke omschrijving arrangementen en gemakkelijke te boeken
Was heerlijk
Duidelijke informatie m.b.t. de aanbieding(en). Beschrijvingen van de accomodaties up-to-date. Weergave van de recensies van de diverse gasten. Info m.b.t. de getroffen corona maatregelen. Kortom: hoog niveau!
Zeer tevreden over telefonisch contact met klantenservice zoweg. Wij wilde een wijziging doorvoeren en dit is zeer netjes opgelost zonder extra kosten.
Leuke aanbiedingen en goede prijzen. Echter de bemiddelingskosten van €20 voor 2 pers vinden wij hoog. Bij 4 pers is het redelijk. Dit kan reden zijn om elders te boeken.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.