Fijn om bij Zoweg te boeken Altijd vertrouwd Eerlijk en lekkere prijzen. Toppy
Moet nog de boeking ervaren.
Goede gevarieerd prijs/kwaliteit aanbod. Eenvoudig te reserveren via de website. Bij eventuele vragen o.i.d. meteen antwoord van Zoweg.nl. Betaling bij inchecken hotel.
De website is duidelijk en gebruiksvriendelijk!
Ik kan ervan uitgaan dat de gereserveerde accommodaties altijd goed zijn. Alleen vind ik het jammer dat er altijd € 20 betaald moet worden bij een reservering. Dat vind ik naar verhouding veel geld voor iets waar ik zelf het meeste werk aan heb.
Heb al diverse bestemmingen geboekt en het was nimmer een probleem om de reservering aan te passen. Binnen 30 minuten had je al de schriftelijke bevestiging. Verder hebben ze hele interessante aanbiedingen.
snel en correct
Prima ervaring, ook toen bleek dat Roompot onjuiste factuur toezond. Jullie hebben toen adequaat gehandeld door Roompot te benaderen en ik ontving bijna direct een correcte factuur. Zo hoort het!!
Mooie aanbiedingen gunstige prijzen en ruim assortiment voor ieder wat wils.
Snel contact goede service.
relaxed huisje, klein maar fijn
Onterechte dubbele boekingskosten zijn snel gecorrigeerd.
Misverstand tussen accomodatie en Zo Weg. Zeer snel en correct opgelost
Prima en makkelijk
Fijne site leuke aanbiedingen en ehulpzaa
Onze ervaring op erve Wezenberg in Denekamp: Een heel vriendelijke ontvangst! Een prachtige vakantiewoning. Zeer compleet!! En wat een schitterende locatie! We hebben heel veel gewandeld in de omgeving, die verrassend mooi is. We gaan er zeker nog terug om te genieten!!
Vanwege mijn opmerking bij de reservering ben ik dezelfde dag teruggebeld en geinformeerd over de mogelijkheden.
Bij onverwachte omstandigheden gemakkelijk annuleren vooral in deze tijd!
Al heel vaak op pad geweest!
Heel goede ervaringen met Zoweg. Scherpe prijzen, geen boekingskosten bij annulering. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang. Aanpassing van een boeking kan eenvoudig telefonisch. Erg tevreden.
Zeer mee werkend
Gebruiksvriendelijk en flexibel
positief betaling pas bij het hotel, dus geen rompslomp bij annulering.
Duidelijk en snel. Goede service.
We hebben geboekt en kunnen betalen met VVV kado kaart. We zijn nog niet weg geweest maar hopen dat het gaat lukken. Fietsen mee en 20:00 binnen zijn. Hopen dat het, ondanks de maatregelen, door kan gaan. Mooie vriendelijke website
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.