Net hotel in mooie omgeving met prima ontbijt
Prima hotel superarrangement!
Wij zijn zeer tevreden met de duidelijke site, de prijzen en het feit dat je eenvoudig kunt annuleren, soms zelfs nog op de dag van aankomst. Dat maakt het voor oudere mensen, die toch zomaar iets kunnen gaan mankeren erg aantrekkelijk.
snel geregeld
prima hotel, behalve de badkamer die is erg klein
Goed hotel in mijn geboorte dorp . Leuk om terug te zien hoe uit gebreid het is geworden.
voor de eerste prima duidelijk
Diverse malen gebruik gemaakt van de aanbiedingen
Prima en snelle service met snelle aanpassing van een verkeerde reservering.
snel via de site gevonden
Tot nu prima zoals alles gaat. Makkelijk te boeken en tot nu toe goede hotels.
Goed volgende keer weer boeken bij zoweg
Gekregen wat beloofd was
Voorlopig afwachten of alles klopt
HEEL DUIDELIJKE BOEKING SIDE
In een paar klikjes Was het geregeld. Dld het hotel nu ook nog overeenkomt met de plaatjes dan komt het goed
Goede aanbiedingen voor scherpe prijzen.
Prettige omgeving, vriendelijk personeel.
Snelle en vlotte afhandeling bij boeken. Het betrof een meerdaags arrangement voor het "Eburon" hotel in Tongeren. "No nonsens" hotel met een goede prijs en kwaliteit vergelijking. Een leuke plek om de omgeving te verkennen en een prima uitvalbasis voor Maastricht of voor een overnachting op doorreis. Wij koppel 65 plus hadden een 3 daags arrangement op een comfort kamer. Zeer vriendelijk personeel. Een zeer uitgebreid ontbijt daarnaast een koelkast op de kamer. Handig (zeker ) bij warm weer. Het hotel is een voormalig klooster netjes aangepast aan de huidige tijd. Jamergenoeg was de omgeving wat stil met leegstand in het lokale winkelgebied. Maar er is genoeg te doen om de dag door te komen. Fietsverhuur en musea nabij het hotel en alles op loopafstand. N.B. Men was nog aan het bijkomen van de corona crisis en moest er in het hotel soms geimproviseerd worden . De crisis heeft er door totale lockdown ingehakt bij onze zuiderburen in tegenstelling met de vrijheid die wij in NL hadden. Maar iedere dag schone handoeken, een gezellig biertje op het terras en lekker eten in het Japanse restaurant. Maakt een hoop goed. Betaald parkeren om de hoek van het hotel, maar gratis parkeren nabij het sportpark de "motten" of het station. Op loopafstand (ongeveer 500 meter). De airco of verwarming en het geluid van de ventilator op de kamer is eenvoudig bij te stellen. Goede bedden en prima sanitair, sfeervolle kamer en verlichting eenvoudig aan te passen aan eigen sfeer behoefte Een klein advies voor uw verblijf; meenemen van een aantal kleerhangers, want die waren die niet aanwezig. In algemene zin een goede ervaring. Maar iedereen heeft recht op zijn beleving moment. En de onze was prima.
Ik had een hotel geboekt en gevraagd om douche in verband met mijn slechte benen en rolstoel waarop een mevrouw van Zoweg reageerde dat het hotel dat ik geboekt had niet geschikt was vanwege te kleine kamers en zij gelijk een ander hotel voor ons gezocht heeft waar wij het prima naar het zin hebben gehad. Graag wil ik haar bedanken maar weet haar naam niet
Altijd leuke aanbiedingen voor een betaalbare prijs.
We zijn paar dagen naar Naaldwijk geweest en hebben geslapen in het Carlton/Fletcher hotel. De zee op een kwartiertje rijden van het hotel, dus ons prima vermaakt. Ontbijt en diner in hotel waren prima. Zij waren alleen nog niet ingericht op een volle eetzaal met gasten in deze Coronatijd, dus er ging nog wel het een en ander mis. Maar dat heeft voor ons de pret niet mogen drukken. Wij hebben het goed naar onze zin gehad.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.