Snelle reactie en service
Ik maak al enige jaren gebruik van de mooie aanbiedingen van Zoweg.nl. Ik ben erg tevreden over de deskundige en snelle afhandeling van de geboekte arrangementen en de vriendelijke benadering door de medewerkers. Ik hoop ook nog jaren gebruik te kunnen maken van de aanbiedingen van Zoweg.nl.
Ik boek bij zo weg omdat ik dan niet de rompslomp heb van eerst een aanbetaling doen en rest bij hotel betalen. Zoals jullie het doen: alles betalen bij inchecken hotel bevalt mij prima. Alleen de 20 euro reserveringskosten kunnen wel wat minder,soms vragen jullie 12.50 en dat vind ik ook genoeg ( per slot van rekening vul je alles zelf in). Mvg m.hendrix
Het is fijn als je pas bij een hotel hoeft te betalen bij aankomst .Geen gedoe met de betaling,want dat vindt mijn man erg lastig .
Is zeer snel en gemakkelijk verlopen.
Goed en duidelijk contact. Klein misverstand per mail (zoals zo vaak) maar bij telefonisch contact snel opgelost. Zoweg! vooral erg prettig en met goede aanbiedingen met veelal de mogelijkheid om, indien noodzakelijk, tot dag van aankomst te annuleren.
Mooie tussendoor uitjes met de mogelijkheid om tot 1 dag van te voren te annuleren. Kunnen de grote reisorganisaties een voorbeeld aan nemen.
Tot op heden geen klagen.
Misschien is de extra administratiekost een beetje aan de hoge kant
Had geboekt bij hotel voor 3 dagen. Bij nader inzien wilden ik nog 3 dagen verlengen. Daar was ineens zoweg.nl Die dezelfde voorwaarde had als mijn boeking die ik al had gedaan,alleen was zowel.nl €48,- voordeliger Eerste boeking geannuleerd en twee maal het arrangement van zowel.nl geboekt winst voor mij €95,- is dus de moeite waart Zowel.nl. Bedankt
Wij hadden een mededeling gedaan, deze werd direct opgepakt en met hotel bes p roken. De bevindingen zijn aan ons terug gecommuniceerd. Top
Al diverse korte vakantie’s geboekt. Nog geen negatieve beoordeling kunnen bedenken. Ga zo door!
Keurig te woord gestaan aan de telefoon door Roxanne en boeking uitstekend en snel geregeld.
Wij genieten altijd van alles in de omgeving bij het hotel met onze fietsen .
Simpel, en goede informatie
Geen verborgen adders, zoals bij de Fletcher Hotels!
jullie houden aan de afspraak
Gewoon goed geregeld
als het verblijf zo plezierig als het reserveren is ben ik dik tevreden
wij iets leuk hadden geboekt en er een rot ziekte plots voorbijkwam en wij moesten annuleren zo veel begrip en aandacht. keurig geregeld meteen. nu weer geboekt voor 2 hotels dus hopen nu wel door kan gaan.
Boeking snel geregeld, wel eerst prijs gecheckt bij het hotel.
Goede aan biedingen mooie lokaties
Goede informatie, afhandeling, prijs kwaliteit.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.