Nog even afwachten hoe het hotel is dat gereserveerd is.
Wij gaan een paar keer per jaar via Zowel.nl naar een hotel in Nederland en Duitsland. Meestal dik tevreden. Prima prijs-kwaliteit verhouding
Vaak met zoweg naar hotels geweest prima bevallen dit jaar gaan wij zeker meer
Mijn Boeking bij Zoweg.nl verliep goed..
Leuk verblijf in goed hotel in centrum van Tongeren.
Nog niet gelogeerd !!
Mijn boeking wordt meteen verwerkt met een snelle en duidelijke terugkoppeling. Het financiële plaatje is helder en overzichtelijk. Altijd veel interesssante aanbiedingen,
Ik ben zeer tevreden omdat ik al 2 keer heb moeten wijzigen en dit zonder problemen kan worden opgelost .
Wijziging doorgegeven en dat zonder probleem aangepast; top!
Via de mail een vraag gesteld, op zeer korte terug ondanks de feestdagen antwoord gekregen. Top
Het meest snelle en eenvoudige boekings proces dat ik ooit ben tegengekomen! Alleen wel jammer dat ik geen antwoord op mijn vraag gekregen heb en ook werd er niet aangegeven of die vraag beantwoord zal worden.
2 nachtjes weg op een mooie locatie op de Veluwe inclusief ontbijt en een dagje Veluwe Bron. Boeken gaat eenvoudig en betalen hoeft pas in het hotel. Eerder al bij Zoweg geboekt en het is betrouwbaar, goedkoop en goed!
Boeken vaker en is altijd prima.
Snel en eenvoudig te boeken
goed contact berijd mee te denken of iets mogelijk is.
Altijd perfecte keuze..
was een prachtig hotel prijs en kwaliteitverhouding prima
Overzichtelijke site
Revue originale
Snel geboekt en verder door Zoweg correct afgehandeld. Afrekenen in hotel en annuleren mogelijk tot 1 dag voor aankomst. Alles prima geregeld.
Zeer aantrekkelijke aanbiedingen op leuke lokaties.
Elke keer goed geregeld!
Ruime keuze uit aantrekkelijke aanbiedingen
mijn eerste ervaring dus nog afwachten
Prima ervaring met de arrangementen geboekt via Zoweg. Bijna altijd betalen in het hotel. ruime mogelijkheid om te annuleren zonder kosten
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.