alles duidelijk met goede prijs kwaliteit verhouding
Hebben al meer een keer met zoweg.nl geboekt en waren zeer tevreden.
Snel en correct geboekt.
Altijd goed, annuleren gaat ook makkelijk en snel.
HEEL GOEIE SIDE MET LEUKE AANBIEDING GA ZO DOOR
Goed overzicht en fijn om pas bij het hotel te betalen
Meermaals via Zoweg.nl geboekt en zeer tevreden. Betaalbaar en in mooie gebieden. Ga door. Groet Jac
Alles ging erg makkelijk, het zoeken ging allemaal via de computer uitstekend ook het boeken gaat snel en je krijgt een prima bevestiging van je keuze die je hebt gemaakt. Wij hebben al eerder via jullie iets besproken/geboekt.
Hele goedkope krant aktie komt goed uit. Moeten naar een feest in Drente. Gaan nu 1e dag naar Busslo (late incheck) en ze begrepen bij Wipselberg onze vraag. Alvast doorgeven aan dr sauna
We hebben onze oorspronkelijke boeking moeten annuleren en hebben opnieuw iets anders geboekt. Dat ging snel en zonder problemen.
Ik ben zeer tevreden, omdat uw medewerker zeer klantvriendelijk is geweest
Ik had een verkeerd weekend gepland smaller werdzonder problemen geannuleerd en ik kon een nieuw weekend inplannen. Duidelijk, flexibel en klantvriendelijk. Top!
Ik zocht een paar nachten Duitsland met kerst via normale wegen.... veel te duur allemaal. Totdat ik in een oude krant een ZOWEG advertentie zag staan, .... Ik zag het als mijn laatste kans, wat bleek? Keuze te over en wat een fijne hotels, steden en prijs keuze!!! Voortaan kijk ik eerst op ZOWEG.
snel en makkelijk te reserveren, was zo geregeld en in ons geval scheelt het bijna 130 euro en dan hebben we nu wel ontbijt erbij, dus scheelt nog meer geld
Diverse keren via zoweg weg geweest altijd goed bevallen.
Aardige ontvangst ..ik vroeg om 2 een persoonsbedden...en die waren er!! Nette kamer Tandenborstel vergeten...wordt nagestuurd
We hebben een weekend doorgebracht in Hotel Wildthout in Ommen. Prijs kwaliteit uitstekend. Heerlijk rustig gelegen en met zeer vriendelijke personeelsleden. Maar van het restaurant zijn we helemaal ondersteboven, zo goed!
Anuleren kan zonder problemen ,maar ook als een kamer niet bevald kun je het melden en kijken ze wat ze voor je kunnen doen .
boeken ging snel en gemakkelijk. Hotel was goed en zoals beschreven was. Nu alleen nog even afwachten of de inwisseling van onze vvv bonnen correct verloopt.
Ik heb voor het eerste keer bij jullie geboekt, ik denk dat zal goed komen. Wij zijn nog niet bij de accomodatie geweest, dus even wachten fir een hoog of laag beoordel.
Eigenlijk alles wat ik in 1 korte zin heb beschreven. Vond t een heel prettige manier van kijken, lezen en reserveren;)!
We zaten in de nieuwe vleugel en waren tevreden met de kamer! Kamers worden elke dag keurig verzorgd! Het avondeten is buffet en elke dag was er een andere samenstelling! Lekker gegeten en genoten. Een aanrader
Wat moet ik nou opschrijven als het gewoon goed is?
Kan nog geen ervaring noemen.
Snelle reactie en leuke aanbiedingen.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.