zie boven
ok
geen gedoe, boeken gaat snel en bevestiging is gelijk binnen.
goed en betrouwbaar
Simpel en eenvoudig te reserveren
Komt goed over
Snel, makkelijk en uit een eerdere ervaring weet ik dat jullie klantvriendelijk zijn en service gericht.
via de web site snel een hotel kunnen boeken voor een mooie prijs en pas betalen bij aankomst, beter kan ik me niet wensen.
We gaan pas over veertien dagen.
Voor een leuk prijsje een midweek weg
prima bedden in fraai gerestaureerd pakhuis. prachtig kasteel waar je goed en gezellig kunt eten en drinken.
Leuke aanbiedingen om zo weg te gaan
Nog niet zoveel gebruikt maar ging prima
Tevreden
Prima website, snelle bevestiging. Ik waardeer de regels niet vooruit te betalen en doorgaans annuleren zonder kosten.
Heb gevraagd mijn eerdere boerking om te zetten aar een andere datum. Dit is goed en vlot geregeld. Ook de wijze waarop je VVV-cadeaukaarten kunt inwisselen werkt prima.
Wat ik in de site vooral fijn vind is de optie: "toon kaart" ! Als je wat zoekt weet je wel het land of de provincie, maar waar ligt het hotel eigenlijk ..... en voor Duitsland is het nog lastiger !!! Via de optie kaart is het prima te vinden. Super. En dan de aanbiedingen en de prijzen, gewoon prima te doen ! Kees
Het is een zeer goede kwaliteit
Revue originale
Het is een zeer goede kwaliteit
Heel goed allemaal . We hebben nu Duitsland Gereserveerd op 20 november , raar dat we dat al moesten betalen vooraf maar hebben we gedaan . Nog geen bevestiging van ontvangen . Zijn goede hotels tot nu toe !
?
Prettig.
Ongelooflijk aanbod Super goedkoop
Zeer goed en zeer tevreden
Ik kan er nog weinig van zeggen.
het is een eenvoudige site en erg begrijpelijk waardoor ook mensen die niet zo handig zijn met de computer toch kunnen boeken.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Cliquez ici pour consulter notre certificat Thuiswinkel Reviews.