Snelle reactie toen ik niet de juiste reservering had gemaakt even contact opgenomen en het was geregeld.

Prima.

Helder en duidelijk,goed geregeld,

duidelijke weergave

alles vlot geregeld

Uitstekende Site

Zeer goede aanbiedingen op een ruim goed, overzichtelijke website. En wat ook belangrijk is, dat er geen extra kosten achteraf bijkomen. Je krijg correct te zien waar je aan toe bent.

Tot nu toe goed.

goed en duidelijk

Alles is begrijpelijk te lezen wat je moet weten is te vinden in de omschrijving

duidelijk vooral de krantadvententies

Hele goede service !

Door een foutje van onze kant ( vergissing van datum ) hebben jullie er voor gezorgd in samenwerking met het hotel , dat wij een omboeking hebben gekregen waardoor wij toch ons hele arrangement konden blijven verblijven in ons hotel .

Overzichtelijk.

Alleen jammer dat de reserveringskosten pas duidelijk worden in een later stadium.

Direkt contact als je vragen hebt . Correct behandeld

Zeer vriendelijk tewoord gestaan bij mijn vragen

Geweldige site.

Als je boekt dan krijg je gelijk een bevestiging van de boeking en dat geeft een fijn gevoel.

• Communicatie

Superfijn hotel met superaardig personeel via Zoweg.nl

Hartelijke ontvangst, super goede service en ontbijt voor ons, alles was schoon, leuk winkelcentrum op loopafstand!

Nvt

Nvt

Super service

We hebben naar wens geboekt. En gaan over 1.5 week weg

altijd goed gegaan

altijd goede hotels of huisjes

• Communicatie

Leuke aanbiedingen en goede service

Nu al enkele jaren diverse boekingen gedaan bij Zoweg.nl en alleen maar goede ervaringen in de diverse hotels. Een aanrader voor al mijn kennissen.

Is OK

snelle, goede service

• Communicatie

Een paar daagjes weg zo geregeld

Super snel afgehandeld na het boeken kreeg ik gelijk een bevestiging en voor die prijs hoef je het niet te laten

Al vele jaren tevreden

Al heel veel hotels geboekt, nog nooit een probleem gehad. Prijs is prima en de annuleringsvoorwaarden zijn bij vele t/m aankomstdag, dat geeft ons 75+ de mogelijkheid bij onverwachte zaken niet nodeloos kosten te hebben. Inmiddels zijn vrienden ook vaste bezoekers/boekers van Zoweg. Ik wil niet met mail-woonadres bekend worden gemaakt

• Communicatie

Helder en duidelijk met een prima service

Hele duidelijke informatie en gewoon een prima service.

ik ben gewoon tevreden

tot n u toe waren alle arrangementen gewoon prettig

bijzonder aantrekkelijk

duidelijke omschrijving het aanbod

Het was zo geregeld

Kreeg het zelf niet voor elkaar en heb toen gebeld. Kreeg een zeer vriendelijke medewerker aan de telefoon die mij geholpen heeft. SUPER.

Ruime keuze, leuke prijzen

Goed werkende site

Snel en correct.

Alles gaat snel, je leest iets i de krant, kijkt op je telefoon of het kan en je boekt.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL