Zie boven
Het hotelarrangement in La Sapinière had een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Zo zijn weekendjes nog eens extra leuk! De verzorging was gezellig, het hotel knus, en de omgeving prachtig. De reservering was in een oogwenk gedaan. Complimenten!
Mooi arrangement voor een voordelige prijs
Mijn ervaring is heel goed en ik ben goed geïnformeerd.
Mooi hotel, iets gedateerd, maar vriendelijk personeel. Mooie voorzieningen, oa zwembad, sauna en stoombad. Ook open tot 23.00 uur. Bij andere hotels is dat soms om 22.00 uur. Leuke bar, en op de open ruimtes een biljart. ( voor de liefhebber). Ruime kamer, geschikt voor 4 personen, hoewel we met zijn 2en zijn. Prima ontbijt en diner. Zeker met de aanbiedingen van Fletcher. Diner voor 20 euro. Bos dichtbij voor een mooie wandeling. Wel in de middle of nowhere. Maar met de fietsen er bij is dat geen probleem.
Goede hotels in de mooie omgeving.
Vsnelle afhandeling
Een aanbieding in de krant van een hotel dat je graag wil,dus snel boeken voor die prijs.
In de afgelopen jaren heb ik nog altijd goede ervaringen gehad met Zoweg.nl Leuke aanbiedingen, goede hotels tegen een aantrekkelijke prijs.
Reserveren was makkelijk of boeking daadwerkelijk goed gaat moet nog blijken. Zijn nog niet geweest. Bij mijn opmerkingen staat een fout. Moet 13 ipv 14 zijn. Dat is niet opgemerkt. Mijn 2 boekingen qua data kloppen verder wel.
Vlotte bevestiging van mijn reservering en mooie prijs.
Incheck vanaf 16.00 uur is veel te laat. En zeker bij een zeer eenvoudig hotel. Zijn zeer klantvriendelijk. Prijs kwaliteit komt overeen.
Het vinden en boeken is overzichtelijk en zeer goed te doen. Wij weten natuurlijk nog niet of de accommodatie ook zo goed is als aangegeven want wij moeten er nog heen.
Het hotel was goed. Mooie kamers en goede bedden. 2 zitbankje en een goede stoel dus het was een ruime kamer. het ontbijt was goed. als er iets miste kon je dit doorgeven en er werd voldoende aangevuld. Het diner was in het naast gelegen restaurant. Elke dag een ander diner. Op de tafel lag elke dag een menulijst. het eten was goed. Wij hebben fijne dagen gehad. Hier gaan wij nog wel een keer weer terug komen.
Goed en zonder verborgen extra kosten,zo als bij de meeste Nederlandse boekingen
Altijd mooie aanbiedingen,snelle reacties in de mail. En via de telefoon erg vriendelijk geholpen (Roxane). Als jullie mail er is ga ik altijd gauw kijken.
Gebruik gemaakt van 2 nachten arrangement incl. ontbijt en hoofdgerecht diner. Kamer en ontbijt prima. Het hoofdgerecht had betrekking op een ( zeer ) kleine , separate menukaart. Was niet mogelijk daarvan af te wijken. Jammer , had liever anders gezien ( bijvoorbeeld "korting op gebruikelijke menukaart". Wellicht een suggestie ?
Mooie uitjes voor weinig geld.
Ben al meerdere keren weggeweest met jullie, elke keer prima verzorgt.
?
hotels zijn makkelijk te reserveren en evt. weer te annuleren. Bovendien hoeft pas te betalen in het hotel bij aankomst of vertrek. Dus je hoeft niets voor te schieten
De reservering werd uitstekend geregeld.
Meestal aantrekkelijke aanbiedingen maar naast het bedrag te veel extra,s zodat het tich nog wel prijzig word.
Geweldige en leuke aanbiedingen.
Ervaring met eerdere boekingen waren prima.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire