Overzichtelijke site
Recensione originale
Snel geboekt en verder door Zoweg correct afgehandeld. Afrekenen in hotel en annuleren mogelijk tot 1 dag voor aankomst. Alles prima geregeld.
Zeer aantrekkelijke aanbiedingen op leuke lokaties.
Elke keer goed geregeld!
Ruime keuze uit aantrekkelijke aanbiedingen
mijn eerste ervaring dus nog afwachten
Prima ervaring met de arrangementen geboekt via Zoweg. Bijna altijd betalen in het hotel. ruime mogelijkheid om te annuleren zonder kosten
Wij maken regelmatig gebruik van d de aanbiedingen van Zoweg. Het is ons nog nooit tegengevallen.
snelle bevestiging annuleren nog kort voor aankomst, geen vooraf betalingen
Reservering snel,e-mail direkt gekregen. Had een foutje gemaakt en gemaild. Is direkt verholpen.top👍🏻
informatie via de site, prijsstelling en snelheid van reserveren
Korte lijnen. Direct antwoord. Pas in hotel betalen.
vooral de prijs/kwaliteit verhouding is goed, we zijn in goede hotels geweest met een prima hotelkamer en een zeer goed ontbijt. we zijn heel blij met zoweg.nl
Hele goede hotels en prijs/kwaliteit uitmuntend.
Binnen een mum van tijd gepiept en nu kunnen we zoweg.nl
voordelige prijs.
Goede, vlotte communicatie. Geen lange wachttijden aan de telefoon
Bij onduidelijk werd snel gereageerf
Leuke aanbiedingen, duidelijk reserveringsoverzicht. Voordeel : meestal annuleerbaar zonder kosten en betalen in het hotel.
Fijne ervaring
Altijd goed geweest
duidelijkheid in advertenties, fijn dat je geen annuleringsverz nodig hebt omdat je meestal tot daags voor aankomst kunt annuleren ( niet dat we daar van uit gaan ) fijn om alles ter plaatse te kunnen betalen, dus geen aanbetaling
Heel snelle reactie wat betreft opmerking Hotel in Duitsland.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire