Ik heb prima contact ook nadat ik geen bericht kreeg van het hotel werd dit adequaat opgepakt.

Ik krijg snel antwoord. Wanneer er iets niet goed gegaan is met het betreffende hotel werd ik keurig op de hoogte gehouden en werd alles teruggekoppeld.

• Communicatie

vlotte en duidelijke boeking; ook telefoniscg\h goed bereikbaar

vlotte en duidelijke boeking; ook telefonisch goed bereikbaar

Goed geregeld

Snel en goed geregeld

Mooie aanbiedingen

Snel gevonden wat we zochten en het boeken ging erg goed.

helemaal prima

prijs verhouding

Prima prijs kwaliteitverhouding.

Efficiënt en scherp geprijsd...

Die was heel positief

Heb en fout bij de reservering gemaakt ,heb de andere dag na zoweg nl. gebeld en het is allemaal goed gekomen Bedank en groetjes Petra

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Word geluisterd naar de wensen

duidelijk en voordelig

volgt na de trip

Prima afgehandeld

Reservering en boeking snel geregeld en prima goed Hotel.

prijs-kwaliteit erg goed

Goed schoon hotel. Ontbijt is bijzonder goed

zie hieronder.

snelle, correcte afhandeling. Maar waarom nu al een review?

• Communicatie

Perfecte verhouding tussen prijs en kwaliteit

Zeer goed geprijsde arrangementen en een optimale flexibiliteit bij wijziging van de boeking of een onverhoopte annulering.

Geweldig 20

Goed omschreven duidelijk

• Communicatie N.v.t.

TOP.

Snelle communicatie en directe afhandeling. Goed meegedacht met de klant.

• Communicatie

Ik was heel snel klaar met mijn boeking omdat alles duidelijk en goed voorzien van informatie

Makkelijk en zeker

Ideaal, reserveren met gratis annulering tot 1 dag van tevoren en altijd alles achteraf betalen.

• Communicatie

Goede locatie voor uitstapjes, hotel werd beoordeeld met 4 sterren maar daar kunnen er 2 vanaf.

Hotel zeer rumoerig , vooral de lift maakte een klere herrie. Verder was het ontbijt prima , goede service en vriendelijk personeel.

Super makkelijk reserveren

Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Zoweg.nl. Ik vind wel de reserveringskosten van €20 te hoog.

Zoweg uitstekend

Betalen bij aankomst, annuleren zonder kosten bij onverwachte gebeurtenissen en prijs/kwaliteit heel vaak uitstekend

• Communicatie

Leuke deals en goede service!

Duidelijke communicatie op de website en in emails. Heel fijn en snel geholpen bij het vanwege noodzaak wijzigen van mijn boeking. Mocht dit arrangement goed bevallen dan zal ik zeker vaker via zoweg.nl boeken!

Makkelijk te boeken!

Website is overzichtelijk. Duidelijk wat je krijgt aangeboden voor de gevraagde prijs. Makkkelijk te boeken, zonder ergens aan vast te zitten.

• Communicatie N.v.t.

een erg rommelige web pagina met heel veel kleine letters

Boeken gaat snel, en is duidelijk

• Communicatie

Fijne overzichtelijke website met vele leuke aanbiedingen!

Al diverse reisjes via Zoweg geboekt, makkelijk te boeken en prima gegaan. Eenmaal een reisje vanwege prive omstandigheden moeten annuleren en toen zijn we ook erg goed geholpen!

Teleurstellend

Ben matig tevreden. Door de renovatie was de sfeer bedroevend en personeel deed daar weinig aan. Onderbezetting en verre van vriendelijkheid. Wel moet ik eerlijk bij vermelden dat de gerenoveerde kamers er leuk uit zag. Geloof ook dat het weer een prachte hotel zal worden. De staf gaat veel meer hun best moeten doen.

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire