Ik krijg snel antwoord. Wanneer er iets niet goed gegaan is met het betreffende hotel werd ik keurig op de hoogte gehouden en werd alles teruggekoppeld.
vlotte en duidelijke boeking; ook telefonisch goed bereikbaar
Snel en goed geregeld
Snel gevonden wat we zochten en het boeken ging erg goed.
prijs verhouding
Efficiënt en scherp geprijsd...
Heb en fout bij de reservering gemaakt ,heb de andere dag na zoweg nl. gebeld en het is allemaal goed gekomen Bedank en groetjes Petra
Word geluisterd naar de wensen
volgt na de trip
Reservering en boeking snel geregeld en prima goed Hotel.
Goed schoon hotel. Ontbijt is bijzonder goed
snelle, correcte afhandeling. Maar waarom nu al een review?
Zeer goed geprijsde arrangementen en een optimale flexibiliteit bij wijziging van de boeking of een onverhoopte annulering.
Goed omschreven duidelijk
Snelle communicatie en directe afhandeling. Goed meegedacht met de klant.
Ik was heel snel klaar met mijn boeking omdat alles duidelijk en goed voorzien van informatie
Ideaal, reserveren met gratis annulering tot 1 dag van tevoren en altijd alles achteraf betalen.
Hotel zeer rumoerig , vooral de lift maakte een klere herrie. Verder was het ontbijt prima , goede service en vriendelijk personeel.
Ik heb tot nu toe goede ervaringen met Zoweg.nl. Ik vind wel de reserveringskosten van €20 te hoog.
Betalen bij aankomst, annuleren zonder kosten bij onverwachte gebeurtenissen en prijs/kwaliteit heel vaak uitstekend
Duidelijke communicatie op de website en in emails. Heel fijn en snel geholpen bij het vanwege noodzaak wijzigen van mijn boeking. Mocht dit arrangement goed bevallen dan zal ik zeker vaker via zoweg.nl boeken!
Website is overzichtelijk. Duidelijk wat je krijgt aangeboden voor de gevraagde prijs. Makkkelijk te boeken, zonder ergens aan vast te zitten.
Boeken gaat snel, en is duidelijk
Al diverse reisjes via Zoweg geboekt, makkelijk te boeken en prima gegaan. Eenmaal een reisje vanwege prive omstandigheden moeten annuleren en toen zijn we ook erg goed geholpen!
Ben matig tevreden. Door de renovatie was de sfeer bedroevend en personeel deed daar weinig aan. Onderbezetting en verre van vriendelijkheid. Wel moet ik eerlijk bij vermelden dat de gerenoveerde kamers er leuk uit zag. Geloof ook dat het weer een prachte hotel zal worden. De staf gaat veel meer hun best moeten doen.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire