Gemakkelijk boeken!

Leuke keuzes ! Fijn ter plaatse te betalen. De vakantie moet nog komen... Leuk vooruitzicht!

Makkelijk boeken

Duidelijke site, snelle reactie

Tevreden

Prijs kwaliteit goed

Mooie aanbiedingen

Nog geen ervaring maar de aanbieding is goed

• Communicatie

Goeie ervaring met de medewerkster Van ZOWEG ; Chiliene Heeft mij goed uitleg gegeven over het Flecher hotel " Het Trefpunt". e.d. Vriendelijke groet. Mevr.Mense

Goed hotel

Heel tevreden. Duidelijke site. We moeten de locatie nog ervaren

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Afgelopen week, per ongeluk 2x geboekt. Er is door jullie aandacht aan besteed. Geweldig.

• Communicatie

het was gemakkelijk om te boeken, in het juiste hotel

wij moeten nog gaan ,maar met het hotel afgesproken dat we de kamers naast elkaar hebben is al een opsteker

Goed geregeld

Douche had wel wat problemen. Kwaliteits controle vanuit Zoweg zou wenselijk zijn.

Mooi hotel

Iets gedateerd hotel, maar een ouderwets pappa en mamma hotel. Geen luxe maar eenvoud

• Communicatie

na enig bellen toch nog gelukt

duidelijk voor iedereen

Kort maar krachtig en voor iedereen begrijpelijk. Ervaring in het hotel moet nog blijken, de eerste indruk was zeer goed!

Reservering verloopt altijd vlekkeloos

Elke reservering ging goed en de ene afmelding afwas ook geen probleem.

• Communicatie

Valt ons 100 procent mee.

Goede aanbiedingen!

Je kunt op Zoweg hele goeie aanbiedingen vinden, website is gebruiksvriendelijk

Makkelijk te boeken

Alles is heel duidelijk

• Communicatie

Het boeken gaat makkelijk, verblijf is voor ons tot nu toe ook altijd prima geweest. Hotels zijn vaak iets verouderd maar daar is de prijs vaak naar. Wij hebben nog nooit gehad dat het vies was oid

Snelle handelingen

Mooie lokatie.

Leuke aanbieding!

Vaker een leuke aanbieding gekocht. Altijd makkelijk te boeken en leuke prijzen.

Goed geregeld

Alles was goed

• Communicatie

ZoWeg doet wat het belooft.

Messcherpe aanbiedingen

• Communicatie

boeken is fluitje van een cent.

Eenvoudige en goedkope boeking.

Weteringstraat 1-1

1017 SL Amsterdam

Over Zoweg.nl

Via Zoweg.nl kunt u voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen arrangementen van hotels en bungalowparken te verkopen. Momenteel kunt u via Zoweg.nl profiteren van zeer voordelige weekendjes weg, in hotels en bungalowparken en kunt u terecht voor diverse arrangementen en overige tussendoor vakanties. Gemak, snelheid en service staan centraal. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en media kunt u eenvoudig en snel uw weekendje weg reserveren via Zoweg.nl.