Makkelijk te boeken

Ungewöhnlich aber positiv

Ich wollte ein Zimmer buchen und bin auf Ihrer Website gelandet. Mal was ganz anderes. Ihre Website ist außergewöhnlich und man kann sich gut zurecht finden. ich kann es kaum erwarten das Hotel live zu sehen.

Mijn ervaring is goed

We hebben nu voor de derde keer geboekt.

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Ik heb nog geen ervaring in zoweg. , ik bedoel hiermee dat nu voor de derde keer geboekt hebt . Maar ik heb helaas twee keer moeten afzeggen vanwege omstandigheden, maar nu weer geboekt en hopen dan ook daadwerkelijk te gaan . Maar ik ben gewoon zeer tevreden in zoverre Qwa prijs , zo betaalbaar dat vind ik echt super .

zeer goed

zeer goede ervaring nooit geen problemen.

Vlot geregeld, goede informatie

Snel geregeld, evenals het omboeken naar andere datum

Snel respons

• Communicatie N.v.t.

Fijn dat je nog enkele dagen voor vertrek indien nodig kan annuleren

Prima maar 1 vraag

Ik had 2 nachten geboekt toen mijn man zei " maar 2 nachten? We kunnen er ook 4 van maken." Dat gedaan maar wel 2x reserveringskosten a 20,00. Kunnen we er 1 reservering van maken?

• Communicatie

Voorlopig 4 sterren,ik moet nog naar het hotel namelijk.

• Communicatie

Boeken de laatste tijd altijd bij Zoweg. Fantastische kwaliteit prijs verhouding. Website is prima, perfecte informatie wat je kan verwachten.

Prima portaal

Prima aanbod en makkelijk te boeken-reserveren . Wij boeken graag bij zoweg

Fijne site!

Eenvoudig te boeken en duidelijke teksten.

• Communicatie

Ruime keus voor een nette prijs

Vooral veel keus. Makkelijk te boeken en ook weer te annuleren. Goede prijskwaliteitverhouding.

• Communicatie

altijd een prima hotel en goede service!!!!

Ik ga al jaren op een goed verzorgde vakantie in prima hotels. Vooral het betalen in het hotel is perfect geregeld.

• Communicatie

goed geregeld, goed verblijf.

Voor herhaling vatbaar.

Makkelijk reserveren

We hebben vaker een hotel geboekt bij zoweg. Steeds naar tevredenheid. En een keer kwam het niet uit, hadden andere verplichtingen, en konden we de reservering zeer makkelijk afzeggen. Was ook al fijn . Dus Zoweg is een aanrader.

• Communicatie

Prettige reservering , goede reactie op mail

Goede en snelle afhandeling

Goede en snelle afhandeling en service.

Goed,correct en duidelijk

Als ik iets wil veranderen dan wordt het snel geregeld

• Communicatie

Ik ben al meerdere keren geweest, het is altijd goed.

Leuke omgeving

weinig personeel maar toch voldoende

Mooie aanbiedingen

Het was weer prima verzorgd. Vooral fijn dat je tot de dag ervoor kunt annuleren en in het hotel betalen op moment dat je aankomt.

• Communicatie

Snel, accuraat, goede prijskwaliteit verhouding

Het hele proces van boeking tot en met het annuleren verloopt vlekkeloos. Heel veel keuze en altijd goede aanbiedingen.

Weteringstraat 1-1

1017 SL Amsterdam

Over Zoweg.nl

Via Zoweg.nl kunt u voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen arrangementen van hotels en bungalowparken te verkopen. Momenteel kunt u via Zoweg.nl profiteren van zeer voordelige weekendjes weg, in hotels en bungalowparken en kunt u terecht voor diverse arrangementen en overige tussendoor vakanties. Gemak, snelheid en service staan centraal. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en media kunt u eenvoudig en snel uw weekendje weg reserveren via Zoweg.nl.