Leuke aanbieding

Ik las in het AD de advertentie van zowel en heb toen de reservering via zowel gemaakt. Dit werkte erg makkelijk. Natuurlijk is de aanbieding ook heel goed vandaar natuurlijk mijn interesse.

duidelijke site

duidelijke site, waar je via thema's snel bij de door jou info kan vinden

Telefonische informatie is duidelijk

Vragen betreft de informatie over de reseveringen worden telefonisch /duidelijk en goed verteld

overzichtelijk

moet nog gaan

moet nog gaan

Geweldig uitstapje!

Helemaal goed! Aardig personeel, schone en moderne ruime kamers! We gaan heus weer een keer terug!

Perfect geregeld!

Uiteraard wachten we het vervolg af, want de reis is pas in mei. Maar de aanbieding zag er prima uit, evenals de voorwaarden.

• Communicatie N.v.t.

prima site

aantrekkelijke prijzen

transparant

Duidelijk en fijn dat je zonder kosten eventueel kan annuleren!

Eenvoudig te boeken

eenvoudig te boeken

fantastisch

goede hotels, en prima comfort met een redelijke prijs

Correct

Goed geholpen

Valt nooit tegen

Geweldig om te kunnen boeken zonder aanbetaling en de mogelijkheid om, meestal tot op de dag zelf, kosteloos te annuleren. Ook de prijs- kwaliteitsverhouding is goed.

• Communicatie

Super goede en snelle service

Goede aanbiedingen en goede en snelle communicatie

• Communicatie

nog niet geweest maar de vorige keer was prima website prima

snel en goed

• Communicatie

Prima service. Snelle reactie op vragen.

Abusievelijk de bevestiging verwijderd. Een kopie werd direct gestuurd na mijn vraag om een kopie.

• Communicatie

Handige site, gemakkelijk in het gebruik, overzichtelijk. Niets negatiefs te melden

Gemakkelijk uitzoeken en boeken

Overzichtelijk boekings Programma Alleen comunicatie bij een gestelde vraag over eventuele mogelijkheid voor fietsen stalling word nooit beatwoord

Prima geregeld

Het is een makkelijke site en duidelijk

Snel geregeld

Snel geregeld

• Communicatie

Makkelijk zoeken en scherpe prijzen

Op een makkelijke wijze een weekendje uit kunnen boeken

• Communicatie

Gemakkelijk boeken bij goede aangeboden hotels

Al diverse keren via zowel.nl uitjes in hotels geboekt. Altijd wordt aan de verwachtingen voldaan.

mooie aanbieding

we waren al een paar weken op zoek naar een bestemming voor een korte vakantie.

Weteringstraat 1-1

1017 SL Amsterdam

Over Zoweg.nl

Via Zoweg.nl kunt u voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen arrangementen van hotels en bungalowparken te verkopen. Momenteel kunt u via Zoweg.nl profiteren van zeer voordelige weekendjes weg, in hotels en bungalowparken en kunt u terecht voor diverse arrangementen en overige tussendoor vakanties. Gemak, snelheid en service staan centraal. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en media kunt u eenvoudig en snel uw weekendje weg reserveren via Zoweg.nl.