Superleuke voordelige uitjes!

Sinds ik Zoweg ontdekt heb, ga ik regelmatig weg. Voor mij de goedkoopste aanbieder van leuke hotels!

superfijne site......

hele fijne site met mooie accomodaties en goede prijzen. al vaak wat besproken en altijd tevreden.

Top.

Altijd fantastische prijzen.

• Communicatie

Last minute geregeld, lekker weekend !

We waren wat later op de avond. Toch nog de gelegenheid gehad om lekker relaxed te dineren in het restaurant. Volgende ochtend een heerlijk ontbijt en dan op weg naar de Zwaluwhoeve. Dit rondje doen we zeker nog eens !

• Communicatie

Alles is altijd goed maar ik vindt als je altijd daar boekt kunnen ze wel eens een keer wat korting

• Communicatie

Informatie heb ik goed en duidelijk omschreven kunnen vinden.

• Communicatie

Dit is de eerste keer dat ik een paar dagen bij jullie kom

We wachten af hoe het in werkelijkheid bij jullie is

Snel, eenvoudig en vriendelijk

Geweldige service, goede prijs!

Overzichtelijke en duidelijke website

De website is overzichtelijk en duidelijk. De reserveringsprocedure is gemakkelijk. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om een verzoek/opmerking/notitie voor het hotel achter te laten in de reserveringsprocedure.

• Communicatie

Afgelopen zomer naar Brugge geweest, prima schoon hotel, prijs - kwaliteit verhouding goed.

Makkelijk boeken zonder aanbetaling

• Communicatie

Goede en voordelige uitjes!!

Ik ga bijna altijd weg met zo weg Goede hotels voor een hele leuke prijs Goede omschrijving en fotos

gewoonweg prima.

als ik een vraag of probleem heb, wordt dat snel opgelost.

Zeer slechte service

Niet nagekomen wat er aangeboden word

Perfect!

Alles is duidelijk en goed geregeld! Via Zoweg een vakantie bij Roompot geboekt, fijne ervaring!

Perfect!

Snel , gemakkelijk te boeken

In het verleden ook goed en gemakkelijk

Snel , gemakkelijk te boeken

In het verleden ook goed en gemakkelijk

• Communicatie

Leuke aanbiedingen voor redelijke prijs.

Al meerdere keren gebruik gemaakt van aanbiedingen van Zoweg.nl. Altijd goed bevallen.

• Communicatie

Leuke aanbiedingen voor redelijke prijs.

heel erg goed

superfijn dat je kunt betalen aan het hotel

• Communicatie

Mooi gebouw, mooie locatie. Gevaarlijke douche

Goed geslapen en lekker gegeten

Weteringstraat 1-1

1017 SL Amsterdam

Over Zoweg.nl

Via Zoweg.nl kunt u voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen arrangementen van hotels en bungalowparken te verkopen. Momenteel kunt u via Zoweg.nl profiteren van zeer voordelige weekendjes weg, in hotels en bungalowparken en kunt u terecht voor diverse arrangementen en overige tussendoor vakanties. Gemak, snelheid en service staan centraal. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en media kunt u eenvoudig en snel uw weekendje weg reserveren via Zoweg.nl.