Goed geregeld

Uw medewerkster Roxana heeft onze overboeking perfect geregeld, dus alle eer aan haar.

• Communicatie

Altijd prima geregeld en vlot!!!!!!!

Bij Zoweg.nl boek ik snel en probleemloos. Fijn om onbezorgd op vakantie te kunnen gaan!!!!!

• Communicatie

Goed geregeld kon zo weer omboeken

Ging snel en goed

Dit was de eerste keer

• Communicatie N.v.t.

Gewoon makkelijk en goedkoop

Simpel boeken en goedkoop op reis

• Communicatie

Onvoorstelbaar dat je 3 dagen incl ontbijt en 1x 2 gangen menu. weg kunt voor deze prijs. De Witte raaf zijn we eerder geweest en is een uitstekend hotel met leuk personeel

Een aanrader

Vaak leuke hotels op plaatsen die je normaal gesproken niet makkelijk ontdekt. Prijs/kwaliteit verhouding ook goed. Goeie beschrijving met foto's zodat je kunt kijken naar hotel en omgeving. Tips over wat er in de buurt te doen is.

Omboeking

Probleemloos en snel geregeld, vriendelijk te woord gestaan

Goede en goedkope aanbiedingen

Twee jaar geleden ook al geboekt. Naar Moers in Duitsland. Was top en zeer voordelig

• Communicatie

Wij zijn altijd goed geholpen

De reserveringen klopte tot nog toe altijd en hele goede aanbieding

TOPPIE

Kort ,maar krachtig geboekt.

Snel en goed geregeld !

Ruime keuze wat betreft hotelaanbiedingen en eenvoudig te boeken.

Geen ervaring.

Kan nog niet oordelen is de eerste keer en pril.

• Communicatie

zeer klantvriendelijk een van de weinige welke ook telefonisch goed berijkbaar zijn.

Als een boeking op internet niet duidelijk of begrijpbaar is ,is er altijd een medewerker die het probleem op kan lossen.

• Communicatie

Verkeerd besproken, gebeld, werd direct hersteld. Prima.

Zie hierboven.

Goede verzorging

Erg goed

• Communicatie

Uitstekend goed bereikbaar en duidelijk

Goed bereikbaar en duidelijk

Vriendelijk en behulpzaam

Ik heb bij de reserveringen voor Fletcher Wellness-hotel Helmond(reservnr:2209100614)en voor hotel Dampfmühle,Neukirchen-Vluyn(resvnr:2209110878)vergeten de maat voor de slippers door te geven.De maat voor de slippers is 41.Bvd.Mvg.Jo Overmans

Snel en goed

Goede info, mooie aanbiedingen

nog niet teleurgesteld

We hebben al vaker geboekt bij ZOWEG. Tot nu toe altijd dik voor mekaar!

Probleemloos boeken

We maken al enkele jaren gebruik van de aanbiedingen van Zoweg: tot nu toe nooit problemen gehad. Zowel bij het boekingsproces als bij de geboekte accommodatie verliep het zoals was aangeboden. De arrangementen blijken heel vaak scherp en concurrerend. Eenmaal dubbel geboekt: kort daarna een telefoontje met de vraag of dat de bedoeling was en werd de dubbele boeking ongedaan gemaakt. Dat noemen we service. Dus dik tevreden met Zoweg.

• Communicatie

Duidelijke site en no time bevestiging op mail

goed afspraken zijn nagekomen

Genoten van hotel en omgeving reeds vele malen via "Zo Weg "geboekt en uitermate tevreden

Tevreden

Dankzij Zoweg komen wij in mooie Duitse plaatsen waar we normaal niet gekomen zouden hebben

Slechtse keuze ooit

Slechts keuzen ooit

Weteringstraat 1-1

1017 SL Amsterdam

Over Zoweg.nl

Via Zoweg.nl kunt u voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen arrangementen van hotels en bungalowparken te verkopen. Momenteel kunt u via Zoweg.nl profiteren van zeer voordelige weekendjes weg, in hotels en bungalowparken en kunt u terecht voor diverse arrangementen en overige tussendoor vakanties. Gemak, snelheid en service staan centraal. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en media kunt u eenvoudig en snel uw weekendje weg reserveren via Zoweg.nl.