Nog nooit teleurgesteld

Fijne trips

• Communicatie

Zeer Snelle reservering kunnen doen.

Lijkt ons een leuk arrangement in het Sauerland. Verheugen ons er nu al op.

Duidelijke website.

Goede website in duidelijke taal. Mooie aanbiedingen.

Positief

Goede hotels

Als ik een vraag heb wat betrekking heeft tot de hotels heb ik altijd nog een goed gericht antwoord gehad

Prima duidelijke boekingsite

Beschrijving van de hotels klopt altijd. Goede duidelijke informatie. Ook de prijzen van de hotels zijn goed in evenwicht.

Allesinds zeer duidelijk

Alles is zeer duidelijk

• Communicatie N.v.t.

Weer blij met een mooie deal!

De afgelopen jaren heb ik zo nu en dan voor 1 of meer dagen Zoweg gebruikt om een goede aanbieding te vinden. Wat ik boekte was eigenlijk altijd goed, daarom kom ik altijd graag terug voor een nieuwe deal! En sorry.. aan tienen uitdelen doe ik liever niet, er moet altijd een uitdaging blijven :-)

Hele fijne service

Fantastisch dat er bij het Hotel pas betaald kan worden.

Erg fijn

Mooi hotel, goed ontbijt. Aangeboden 2-gangendiner prima voor de prijs

Genoten.

Lekker op de fiets, 88 km. Dan op het terras een heerlijk biertje. Lekker eten, goede kamer.

Perfecte website

reserveren ging heel erg snel en makkelijk

• Communicatie

Enorm snel last minute geregeld

Donderdagavond besloten dat wij toch nog een weekendje weg wilde, arrangement geboekt en vrijdag zaten we al in het hotel. Het Nobis hotel in Asten. Top ontvangen, alles zeer goed geregeld, Allemaal hele fijne mensen aan de receptie en in de bediening

• Communicatie

Makkelijk boeken, leuke prijs.

Zonder problemen en snel boeken, annuleren geen probleem. Altijd leuke aanbiedingen.

Makkelijke en snelle boeking

Snel en goed

Eenvoudig te boeken

• Communicatie N.v.t.

Mooie accommodaties en goede prijsstelling

Aantrekkelijke aanbiedingen

• Communicatie

Heel erg goed mooie aanbiedingen leuke hotels en appartementen al heel veel geboekt

Vaak leuke akties

Hele leuke akties maar helaas wel vaak zelfde hotels/omgeving

Tevreden

Duidelijk en overzichtelijk, makkelijk te reserveren.

Altijd correct

Zowel boeken gaat goed. Ik heb het één keer gedaan geannuleerd, en dat ging ook makkelijk en correct

Prima geregeld

Alles vlot en goed verlopen. Zeer tevreden

• Communicatie

Wordt goed geholpen,en zijn behulpzaam, En vriendelijk

Was prima

Het was een makkelijke boeking en snel reactie.Ook fijn dat we ter plaatse in Hotel kunt betalen daar het niet altijd voor iedereen makkelijk is om digitaal te betalen .Hopen op een leuke tijd in het Hotel en Gent.Dank u.

Goede aanbieding

Snel en gemakkelijk geboekt

Weteringstraat 1-1

1017 SL Amsterdam

Over Zoweg.nl

Via Zoweg.nl kunt u voordelige tussendoor vakanties in Nederland en daar buiten boeken. Zoweg.nl heeft een uniek concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen arrangementen van hotels en bungalowparken te verkopen. Momenteel kunt u via Zoweg.nl profiteren van zeer voordelige weekendjes weg, in hotels en bungalowparken en kunt u terecht voor diverse arrangementen en overige tussendoor vakanties. Gemak, snelheid en service staan centraal. Door altijd gebruik te maken van de nieuwste technieken en media kunt u eenvoudig en snel uw weekendje weg reserveren via Zoweg.nl.