Zoals gezegd snel geboekt en een mooie prijs voor prima hotel.
Altijd fijn om van een aanbod gebruik te maken.
Maar bij alle voordelen toch nog deze opmerking tijdens het boeken 'verdwijnen' de opties 'uit beeld' en dan zit je je weer af te vragen heb ik nu de juiste mogelijkheden aangeklikt of ... en dan ga je weer een 'pagina' terug... Na de boeking wordt alles wel weer keurig opgesomd in de bevestiging maar het zou toch ook wel handig zijn als al je opties tijdens het hele boekingsproces in beeld blijven. Oh je en ook de mogelijkheid tot het inwisselen van (VVV-)bonnen is top!
goeie aanbiedingen , toegangelijk a/d telefoon , vertrouwd tip; goed bereikbaar met openbaar vervoer
Ik heb nog nooit zo snel een boeking gedaan fantastische
Kamers zijn eenvoudig met prima bedden. Vriendelijk personeel. Kom zeker nog een keer terug.
Leuke aanbiedingen..kosteloos annuleren en geen aanbetaling..
Ik wilde gebruik maken van een Zoweg aanbieding voor 2 kamers a 2 personen. Er was echter nog maar 1 kamer beschikbaar. Medewerkster Britta heeft er vervolgens voor gezorgd dat we toch gebruik konden maken van de aanbieding en heeft er een kamer bij geregeld. Helemaal top geregeld!
Altijd goed
Deze ervaring hebben wij wel vaker met uw organisatie.
Al jaren lang mijn favoriet
Leuke interessante aanbiedingen.
Er werd netjes en correct gezegd wat de mogelijkheden waren tegelijk werden mij aanbevelingen toegestuurd
Snelle reactie aan te bevelen voor andere personen.
Heel makkelijk te boeken en een goede prijs
Mooie aanbieding uit de krant makkelijk te vinden en te boeken.
Navigatie mijn vraag of het mogelijk is een andere wat luxe kamer is een correct afgedaan
Correct, eerlijk, duidelijk, klantgericht.
De reservering is eenvoudig te maken
Altijd wel een leuk uitje te vinden
Alles entspreekt mijn voorstelling.prima
Al vaak via zoweg geboekt. Nooit problemen gehad. De hotels zijn ook prima en ook nog eens voor een leuke prijs. Zolang we kunnen boeken we via zoweg. Geeft ons een goed gevoel. Betalen bij aankomst in het hotel , dus niets vooruit, en annuleren tot de dag van aankomst voor 15.00 uur. Waar vind je dat nog tegenwoordig.
Geen creditcard of visa nodig
In alle opzichten goed
1-1 Weteringstraat