Fijne website met mooie aanbiedingeb
Het was niet direct een gelegenheid welke wij zochten; té ver van een redelijke stad. Bovendien hadden wij nog steeds het idee in de buurt van Winterswijk te verblijven. Niettemin het Holt is een prachtig mooi hotel geweest! Het toont tekenen van "over het hoogtepunt te zijn".
'goede service
Vlotte boeking met snelle bevestiging!
snelle, adequate en vriendelijke reactie
Bieden leuke arrangementen aan maar wanneer je boeking niet goed is verwerkt bij het hotel geeft Zoweg niet thuis en laten je stikken en verschuilen zich achter hun voorwaarden Het hotel heeft ons nog gecompenseerd middels een voucher maar onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding daar wil Zoweg niks van weten. Voor ons nooit meer Zoweg voor anderen zeggen we BlijfBijZeWeg!
alles verliep voorspoedig, wel zuur dat we net bij jullie geboekt hadden voor roompotpark en paar dagen later van roompot aanbieding krijgen voor hetzelfde chalet, zelfde periode en 35 euro goedkoper. Pech! Voortaan iets langer wachten met boeken
Alles mooi overzichtelijk op de site. Makkelijk boeken. Zéér vriendelijke prijzen en prima accomodaties.
Al jaren voor ons een prima adres om een hotelletje boeken.
We worden altijd goed geholpen.
Eenvoudig boeken, keurig verzorgd en aanbieding klopt. Voor mij een blijvertje.
Goede aanbieding, snel geboekt
Top aanbiedingen !
Alles klopte. Goede keus geweest, 2 nachten Cuijk van der Valk.
Gemakkelijk en snel eventjes eruit. Uitstekende website en makkelijk
Makkelijk en duidelijk
Al vaker een zoweg arrangement gekozen
Werkt altijd goed en duidelijk
Makkelijke site v zoweg,en leuke aanbieding,voor leuke prijzen,tevreden.
zie hierboven
Ik heb een hotel geboekt online, voor een scherpe prijs. De site werkte snel en het menu was erg simpel in gebruik. En aanrader om hier te boeken
De bovenste zin zegt genoeg
De keren dat we boekten bij Zooweg bevielen goed: mooie prijzen en locaties. Ook het telefonisch contact verliep soepel. We hopen in de toekomst nog vaak te boeken en geven dit ook graag door aan familie en vrienden.
Medewerkster moest tbv reservering eerst contact opnemen met het hotel om de beschikbaar te checken en zou mij vervolgens terugbellen. Binnen enkele minuten was vervolgens alles geregeld!
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL