De reservering ging prima was makkelijk en snel geregeld mis alleen een soort van reminder die je in de week voordat je arriveert krijgt
Goede keuze
Zijn 2 jaar terug in Fletcher Epe-Zwolle geweest. Badkamer klein en vloerbedekking in de kamer. Ook niet echt schoon. Geweldig ontbijt, vriendelijk personeel en mooie omgeving. En dat voor deze prijs maakt alles goed om toch weer terug te komen over 2 weken.
heb geregeld geboekt bij zoweg, leuke aanbiedingen vlotte afwerking bij eventuele annulering. hoop nog vaker gebruik te maken van de super voordelige aanbiedingen.
Genoten
Alles prima geregeld, ook speciale verzoeken!
bij telefonisch contact zeer vriendelijk bij vragen wordt er direct uitgezocht over hoe en wat
Tot nu toe altijd correct verzorgd.
Klantvriendelijk en gemakkelijk te boeken via internet.
Leuke aanbiedingen en ook de hotels zijn goed en prijs goed.
Duidelijke pagina
Nog niet op vakantie geweest, het is beter deze lijst in te vullen als de vakantie achter de rug is!
Heel direct en kundig bedankt.gr Hans
Wij bevelen zoweg aan bij anderen Betalen bij aan komst ideaal We hebben van wegen Corona moeten annuleren ook dat ging voor spoedig
Snelheid en duidelijkheid
Je ziet precies wat je krijgt,geen onzin aanbiedingen! Top!
Op een advertentie in de Volkskrant gereageerd en het uitje was "in een poep en een scheet" geregeld. Daardoor was ons uitje een feest.
Snel en gemakkelijk en leuke aanbiedingen
Diverse trips hebben mijn vrouw en ik al gemaakt via Zoweg en zijn hier erg tevreden over. Helemaal is het te prijzen dat toen wij i.v.m. corona enkele korte trips hadden geboekt naar Duitsland, we op tijd gebeld werden omdat de 3 volgende hotels niet door konden gaan. Keurig netjes werd het geld terug gestort, zoals het hoort, SUPER Dus wij blijven zeker klant bij Zoweg!!
Vlotte verwerking van de boekingen. Aantrekkelijke verhouding prijs en kwaliteit.
Leuke, gezellige maar vooral goedkope uitjes , alleen jammer dat sommige hotels niet aan de eisen kunnen voldoen niet vanwege het personeel (die er alles aandoet om het de klant zo goed mogelijk naar hun zin te laten hebben ) maar om het beleid van hoger hand waarvan de klant dan de dupe is . Zelf deze x helaas meegemaakt Vriendelijke groet
elke boeking word correct uitgevoerd en i.m. mogelijk bepaalde wensen worden uitgevoerd , alles bij elkaar toppi
Snel en overzichtelijk aanbod. Goed gepresenteerd
Super weer geboekt en blijf boeken.
Goede prijs verhouding en goed vindbaar op de website..
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL