Duidelijk

Op de website goede aanbiedingen

geweldige aanbiedingen

mooie aanbiedingen, veel variatie in aanbod

gewoon makkelijk

gewoon makkelijk

zorgeloos!!

Het boeken ging zorgeloos!! Nu nog fijn een paar dagen weg.

• Communicatie

Makkelijk te boeken en veel aanbod

De site heeft een groot aanbod. Mij meerdere boekingen op dagen achter elkaar betaal je maar een keer boekingskosten!

• Communicatie

altijd leuke, betaalbare aanbiedingen.

het is altijd goed geregeld en vele, mooie aanbiedingen.

Mooi aanbod, redelijke prijzen

Nooit problemen ervaren

• Communicatie N.v.t.

De aanbiedingen en prijzen zijn altijd aantrekkelijk

De hotels zijn altijd schoon evenals de kamers en als je ze belt wordt je altijd netjes te woord gestaan en goed geholpen

Makkelijk te boeken reisje

Er komen dagelijks mooie aanbiedingen langs. Of het prijs-kwaliteit waardig zal zijn moeten we nog achter zien te komen, de reis moet nog beginnen. Maar de site is overzichtelijk en duidelijk in wat er aangeboden wordt

Op dit moment erg goed

Tijdens de reservering iets vergeten te vragen, maar na 1 mailtje goed opgepakt en geregeld

• Communicatie

Geweldig meer waar voor je geld

Verukkelijk plategetecht met extra sslade en flink portie friet, personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke bedden ook elektrische fietsenhuur zeer praktisch. Schitterende omgeving met voldoende(rustoge strandplaatsen aan het veluwemeer. Bremerbaai op 4 kilometer een paradijsje met prima strandtent/terras en cafetaria erbij. Heerlijke matrassen in het hotel met groot buitenterras voor het ontbijt en goed georganiseerde spreidende ontbijtplanning zodat dit coronaproof kan verlopen.

Scherp en voordelig

Prettig,scherp geprijsd,toplocaties,concurrerend en gericht op kwalitatief goed 7verblijf.

Goede ervaringen Zou u de reservering nogmaals willen toezenden per ongeluk mail verwijderd bvd

Een reuzefijne fietsvakantie.

Gezellig hotel met lekkere keuken.

prima aanbiedingen

al diverse keren geboekt via Zoweg.nl Goede aanbiedingen tegen een goede prijs. Hotels of accommodaties ook altijd prima. Helaas moesten wij onze laatste reis annuleren. Geregeld via 1 handeling op de website, meteen bevestiging hiervan per email. We gaan zeker opnieuw boeken

• Communicatie

Het maken van de reservering ging snel , Binnen een aantal minuten had ik ook de definitieve reservering via mijn e-mail ontvangen.

Fijne site

Fijne site om een weekend te boeken. Mocht er iets zijn kan je altijd nog annuleren zonder kosten.

goed snel en goedkoop

Goede keuze, betaalbaar, duidelijke informatie

Alles goed georganiseerd

Goede prijs/kwaliteits verhouding

• Communicatie

Wij maken ieder jaar gebruik van de aanbieding.

Het hotel heeft een grote eetzaal met vriendelijk personeel. De gerenoveerde kamer beneden zijn ruim en modern ingericht.

• Communicatie N.v.t.

prima reisondersteuning, ook voor mensen met kleine aanpassingen.

• Communicatie

Alles snel en goed geregeld

Vragen over extra’s (fietsen en balkon) werden goed behandeld.

• Communicatie

goed en goedkoop ruime keuze

zijn al vaker weggeweest met jullie goede servive en prijs

• Communicatie

Goed hotel voor een goede prijs!

prima site

alles overzichtelijk