Wij boeken al jaren met name weekendjes weg en korte vakanties via Zoweg.nl en dat zegt op zich al genoeg. Mooie aanbiedingen, goede hotels op mooie lokaties en eerlijke informatie
Zonder veel omwegen te boeken. Ook geen service kosten. Wat een opluchting.
goede ervaringen ook met annuleren
Goede website, snelle service
Wij zijn al vaker via Zoweg.nl een weekendje weggeweest. Afgelopen weekend hadden wij ons een dag vergist en kwamen een dag te laat bij de sauna en het hotel aan. Gelukkig had het hotel de betreffende zaterdag nog een kamer beschikbaar. Met één belletje was binnen no-time door Zoweg.nl de omboeking geregeld en dat ook nog zonder extra kosten. Bijzonder tevreden over de service en zeker weer voor herhaling vatbaar.
Toppie hotels met ern goede prijs
Goeie verhouding prijs-kwaliteit.
Mooi omgeving en prachtig Breda en Etten Leur
Heerlijk snel en fijne hotels om te boeken.
zeer snelle reactie
Via de site Zoweg in een mum van tijd een hotelreservering gemaakt n.a.v. een interessant aanbod.
Ik vond de vierdaagse aanbieding in hotel De Buunderkamp heel interessant en heb die dan ook gereserveerd. We gaan graag naar de Veluwe en ik wil er na mijn hartinfarct vooral wandelen en tot rust komen. Ik heb een luxekamer besteld en hoop dat die op de begane grond is.
Eerste maal gebruik van Zoweg is prima bevallen. Overzichtelijk site, scherpe prijs en snel te regelen.
Alles is altijd goed geregeld
Mooie aanbiedingen. Wij maken er regelmatig gebruik van. Makkelijk boeken, goed bereikbaar als je ze nodig hebt en prima service.
Ook wijzigingen werden direct uitgevoerd
Zeer goede ervaring in de reisjes die we al gemaakt hebben. Zeer goede aanbiedingen. Weinig reissites waarbij je bij aankomst pas hoeft te betalen en kunt annuleren tot een dag van te voren. Daarom durfde ik nu al boeken voor november. gaan graag weg met Zoweg!!!!!
een paar fijne dagen gehad in een mooi hotel
Goede boekingen. Goede prijs kwaliteit verhouding
Wij gaan voor de aanbiedingen met HP.
Duidelijk en kort verhaal. Makkelijke site.
Fijne krantaanbiedingen, zo geregeld bij Zoweg.nl
Leuke aanbieding Goede prijs
De meeste hotels en aanbiedingen zijn goed. Af en toe is er wel eentje die wat minder is maar over het algemeen goed.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL