Heerlijk ontspannen in arcen. Fijn personeel.
Reservierungsschritte sind recht einfach durchzuführen (selbst als nicht-Niederländer in Niederländischer Sprache) , werde gerne wieder hier buchen.
Boekingen lopen altijd voorspoedig. Wel is Zooweg de duurste (20 euro) van alle boekingsbevestiging.
Makkelijk zoeken op de site, veel informatie, na boeking direct bevestiging in de mail en zooooveel keuze!
Bij mij was altijd alles in orde bij Zoweg, prijs en qualiteit van de weekends waren altijd goed.
Vorig jaar zijn we naar het zelfde geweest We waren toen in Nunspeet en dat was echt oké dus weer in april besproken,dus afwachten of het weer goed is
goed verzorgd
Alle keren dat ik een reis boekte naar een bestemming, vond ik alleen al het "betaal pas in het hotel en het tot 2 dagen van te voren annuleren" een goede overeenkomst!!! Ook de locatie en omgeving is altijd prima. Maar vooral de prijs is altijd aantrekkelijk.
Al meerdere keren geboekt via Zoweg. De site is overzichtelijk en boeken gaat gemakkelijk. Er zijn leuke aanbiedingen.
De bestemming van het geboekte arrangement en verblijf zijn steeds volledig in orde. Goede ontvangst
We zijn hier vaker in het verleden geweest hele leuke park. Alleen was het niet echt schoon we hebben eerst alles schoongemaakt dat was wel jammer.
Makkelijk te boeken.
Geweldige mensen die je helpen ! Gewoon bereikbaar via telefoon!! Erg fijn toen mijn broer overleden was mbt annulering !!
Duidelijk en makkelijk een vakantie boeking te maken
Makkelijk en snel een reservering kunnen doen. Wel iets duurder dan dat je het bij het hotel zelf reserveert.
Prijzen verblijf redelijk, echter prijzen roompot, horeca en winkel niet proportioneel
Mooi hotel
Wilde er een dag bij en dat ging vlot bij deze boeking
Duidelijke site. En je hoeft pas in het hotel te betalen. Bovendien zijn de annuleringsvoorwaarden Schappelijk
Er zijn meestal geen nare verrassingen
Zoweg brengt regelmatig leuke en voordelige accommodaties op niet te drukke lokaties en met goede verzorging!
Al vaak geboekt en tot nog toe zeer tevreden
Duidelijk communicatie over de aanbieding.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL