Filter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

We hebben erg snel kunnen boeken, we hebben op de donderdag geboekt en zijn op vrijdag vertrokken. Alles was in orde in het hotel. Geen problemen gehad.

Pluspunten

Snel antwoord op e-mail

Pluspunten

Mooie aanbiedingen.

Geen idee. Ziet er goed uit.

Pluspunten

overzichtelijk, en betaalbare leuke aanbiedingen

Pluspunten

Lekker vlot

Zoals nu is het perfect

Pluspunten

Goede aanbieding, simpel boeken, betalen bij aankomst, mogelijkheid VVV-bonnen in te leveren (na genoten uitje uiteraard)

Pluspunten

Makkelijk en duidelijk in het gebruik.

Even moeilijk te vinden tussen alle aanbiedingen.

Pluspunten

Snel en begripvol

Pluspunten

helder, duidelijk en snel

Pluspunten

correcte benadering t.o.v. de klanten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het bespreken cq reserveren is naar volle tevredenheid verlopen. Hoe het verder uitpakt, zal ik u na het bezoek aan de betreffend lo locatie , laten weten. ontvang de hartelijke groeten. Mensink

Zal dit op een later tijdstip aan udoorgeven

Pluspunten

Super geholpen toen het hotel onze reservering vijf dagen voor vertrek afbelde ivm een renovatie die niet klaar was. Samen een mooi ander hotel gevonden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behoorlijke informatie verstrekking en duidelijke uitleg over de mogelijkheden. Aanbiedingen die gedaan worden zijn goed en niet zo heel erg duur. Locaties zijn naar tevredenheid

Pluspunten

niks negatiefs te melden,we gaan al 15 jaar via Zoweg overal heen ,eerst via Dhr. L.G.C.Beijl ,de laatste jaren via mijn naam wegens hersenletsel van mr.Beijl.Super service,geen gedoe wanneer je moet annuleren.bedankt.

NVT.

Pluspunten

Eerste keer dat ik hier geboekt heb. Had hotel geboekt, maar kwam, gezien de tussentijd voor onze volgende vakantie niet goed uit. Heb per mail gevraagd de datum op te schuiven. Kreeg onmiddellijk mail terug van Roxan van Graas, waarop de wijziging al was bevestigd. ZEER positief dus. Zal zeker in de toekomst weer een keer bij Zoweg.nl boeken.

Pluspunten

De prettige telefonische reactie en de zeer snelle bevestiging van de reservering van het hotel. Ik had de advertentie in het AD gezien.

Pluspunten

Goede aanbiedingen en duidelijke uitleg!

Nog geen idee!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vaak leuke aanbiedingen

Pluspunten

Betrouwbaar , goede service , vriendelijke hulpvaardige medewerkers. Krijg snel Hulp of informatie bij vragen

Pluspunten

Prima service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Scherpe aanbiedingen!

Boekingskosten van €20.00 voor een boeking van twee dagen niet in verhouding.Er komt ook nog stadsbelasting bij van 5 tot10 procent als verborgen kosten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Dagje welness geboekt,met hotel,in Joure bij aankomst werd er even gemeld dat het zwembad niet beschikbaar was.In een sauna,zonder te kunnen afkoelen in het zwembad....dat leek ons niks.ER werd gevraagd of we dat niet wisten...nee.niks gelezen op jullie site .WE wonen aan de andere kant van JOure en konden dus weer weg weg.DE juffrouw vond het niet leuk voor ons,bood ons een dagmaal aan,maar we wilden niet meer.Had dit nu niet even op de site vermeld kunnen worden??EEn illusie armer konden we de hele rit weer terug...zonde van de benzine en ons heerlijke gevoel was weg ...

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL