Al eerder geboekt via Zoweg. Die ervaring was zeer POSITIEF. Daarom nu weer geboekt.
Goed hotel (de Klepperman) Kamer 7 Eten 7
Altijd goed , vlot correct tegen en voor een hele nette prijs
Zelfs de telefoon werd gelijk opgenomen en ik werd gelijk geholpen en begrepen . tot een volgende keer matty
zie boven. verder: binnen enkele minuten al een bookingsbevestiging. duidelijke advertenties/ aanbiedingen online en o.a. in de Volkskrant
Alles was in korte tijd super geregeld
Lekker snel te boeken. Erg makkelijk
Het Bluewellness resort Helmond is een echte aanrader,je komt heerlijk tot rust en de innige mens is ook erg goed,het aanbod is ruim.
Alleen maar positieve ervaringen. Accommodaties zijn goed tot zeer goed en de prijs van aangeboden accommodaties zijn realisaties.
Snel geboekt,goeie deal!
Jammer dat je niet meerdere kamers tegelijk kunt boeken
Goed ontvangen keurige kamers, en heerlijk ontbijt.
Boeken ging heel snel en soepel. Heb helaas 1x moeten annuleren naar ook dat verliep probleemloos.
Overzichtelijk en goeie aanbiedingen.
mooi hotel ,lekker eten , prachtige omgeving
De kamer was netjes en schoon Maar het zwembad binnen was een beetje achterhaald beetje oud bollig dat mag wel opgeknapt worden en sauna’s was ergens achter in het zwembad, er mensen die hier naar zoeken ,wij konden het niet vinden slecht aangegeven, ook dat was oud bollig Wat wel goed was het ontbijt was gewoon goed
de reservering is goed gegaan
Altijd loopt alles op rolletjes als ik reserveer. Nooit problemen ondervonden. En ontzettend leuke aanbiedingen.
Op korte termijn vaak wat minder aanbod omdat alle al vol zit, dus voor last minute minder geschikt
De Buunderkamp ligt mooi, vlakbij de bloeiende Ginkelse heide. Bossen, dorpen, steden En De Hoge Veluwe om de hoek Met binnen zwemmen en buiten wandelen en fietsen kwamen we tijd te kort. We vonden de bediening reuze vriendelijk en de kamer heel prettig met ruimte en ieder zelfs een twijfelaar. Alles schoon en gezellig. Tevens heerlijk gegeten. Echt fijn!.
Groot aanbod en makkelijk en overzichtelijk zoeken!
Mijn ervaring met Zoweg is echt enorm goed. Ik zal niet vergeten hoe men ons behandeld heeft tijdens corona. We hadden diverse tripjes geboekt maar helaas konden deze hierdoor niet doorgaan en alles werd zeer correct terug gedraaid en afgehandeld. De boekingen op de site verlopen vlekkeloos en bij eventueel telefoon contact wordt je erg correct geholpen!! Kortom, wij blijven fan van Zoweg en zullen zeker zo nu en dan nog tripjes boeken!!
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL