Filter

eerlijk

Nooit problemen gehad met al mijn boekingen.

• Communicatie

Duidelijke omschrijving van de locatie en verblijfplaats, geen verrassingen.

okee

• Communicatie

Tot nu toe altijd alles in orde

De reizen die we tot nu toe hebben gemaakt zijn allemaal geheel volgens verwachting verlopen, zowel in Nederland als daarbuiten.

Altijd mooie aanbiedingen.

Wij knutselden voor corrona altijd drie weken vakantie in Belgie, Luxemburg en Duitsland aan elkaar met zoweg aanbiedingen van 3 nachten plus ontbijt. Altijd super leuk gehad.

Makkelijk te boeken/duidelijke site

Wij zijn meerdere malen via zoweg naar n hotel geweest. Het is altijd zoals de site weergeeft, zelden is het hotel tegengevallen. Wij hopen nog vaak via U n minivakantie te boeken. Vr gr Wilma

prima informatie

idem

Snel boeken, super.

Duidelijke website met goed vwerhaal. Mooi paar dagen in Gent geboekt.

• Communicatie

ik ben blij dat je op korte termijn altijd kan annuleren

• Communicatie

Mooie aanbiedingen en snel geboekt

Prima hotels in mooie omgeving om te fietsen en wandelen, voor ieder wat wils. prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend.

• Communicatie

wij hebben gereserveerd dat ging goed. de vakantie komt later

geen

zeer goed

• Communicatie

Duidelijk taalgebruik en goede informatie over wat aangeboden wordt.

Mijn ervaring met "Zoweg", is nog niet zo veel. in corona tijd de eerste keer dat wij gebruik maken van een aanbod een hotel te boeken. Het boeken verliep zonder problemen.

Perfect behandeld

Mijn vraag werd direct beantwoord !!

• Prijs N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.

Altijd overzichtelijk en gemakkelijk te boeken

Zie boven

Goede deals

Leuke aanbiedingen.

Goede keuzes

Altijd leuke aanbiedingen, met mooie keuzes en makkelijk te boeken.

• Communicatie

We zijn zeer goed geholpen

goed geregeld

Na een foutje mijnerzijds en een foutje Uwerzijds alles toch goed gekomen. Alhoewel ik parkeergeld niet erg klantvriendelijk vind.

Duidelijke en gebruiksvriendelijke site

Prima aanbiedingen over een ruime periode verdeeld! Goede beschrijvingen van de aangeboden mogelijkheden, objecten en plaatsen! Overzichtelijke boekingsscherm(en)!

Zie onder.

Lekker makkelijk zo te boeken.

Altijd goede aanbiedingen

Zoweg heeft veel goede aanbiedingen. Mocht er onverhoopt een reden zijn waardoor het uitje niet door kan gaan dan is er verschuiving mogelijk. ( geen annulering ) De website is overzichtelijk. De boekingen makkelijk te maken en direct na de boeking volgt er e-mail bevestiging.

Tevreden

Alles snel en goed afgehandeld zoals bij de vele boekingen

• Communicatie N.v.t.

Een aanrader om op een betaalbare, makkelijke en prettige manier even eruit te zijn.

Door Zowel.nl hebben wij al meerdere leuke hotels ontdekt op plaatsen waar we nog nooit geweest waren. De boeking van het hotel, vaak mogelijkheid om te annuleren en ook dat je gewoon bij aankomst kunt betalen in het hotel is ook prettig en maakt het, zeker in deze tijden, makkelijk om een boeking te maken. Ook is de prijs kwaliteit verhouding prima.

goed.

goed.