Info goed te vinden. Alleen blijkt op de bevestiging van de boeking dat annulering binnen 14 dagen niet mogelijk is (bij Fletscher Hotel Marijke in Bergen). Dit stond niet vermeld bij het boeken. Had er m.i. wel bij moeten staan. Een vorige keer was een annulering (bij een andere hotel) tot één dag van te voren nog mogelijk, stond ook op de website. Is dit inderdaad verschillend?
Beste Jose, Bedankt voor de beoordeling. Het is inderdaad zo dat de annuleringsvoorwaarden per hotel en zelfs per aanbieding kunnen verschillen. Wij hanteren altijd de voorwaarden van het hotel. Vaak zijn deze vrij soepel en kun je tot op de dag nog kosteloos annuleren. Maar bij Fletcher is het inderdaad kosteloos tot 14 dagen voor de aankomstdatum. U kunt de annuleringsvoorwaarden vinden bij de "belangrijke informatie" van het hotel. Met vriendelijke groet, Team Zoweg.nl Martijn
Op mijn mail met vraag kwam snel en duidelijk antwoord.
Een hotel met vriendelijk personeel en gelegen in een prachtige omgeving.
Prima reisburo
Het is de eerste keer dat ik hier gebruik van maak dus ben wel héél nieuwsgierig hoe dit zal verlopen op mijn eerste uitje van uw organisatie. Maak veel gebruik van div. ontspannen uitjes en hopelijk ook deze in Kerkrade. Ik mag dit bezoeken van 19 t/m/ 22 november. Laat u mijn ervaring weten.
de directe communicatie viacomputer.
Reeds vele malen naar tevredenheid van Zoweg gebruik gemaakt
goed geregeld
Altijd leuke hotels en appartementen voor een redelijke prijs
Zowel.nl is voor mij erg aan positief. Alles makkelijk te vinden en altijd veel aanbiedingen
GOED
Prettig verblijf met enige korting.
Fijn dat je niet een voucher krijgt waarmee je later een datum moet kiezen en er dan achter komt dat er weinig beschikbaar is. Gelijk de datum kiezen. Eerst per ongeluk verkeerd gekozen en annuleren ging ook simpel. Hierna uiteraard de juiste reservering gemaakt. Als je alle los zou reserveren maakt de prijs niet veel uit in mijn geval.
Prima aanbieding voor korte uitjes in een hotel
Heel goed en fijn contact. Wijzigingen worden gelijk doorgevoerd.
Fijn om pas bij aankomst te betalen. Mocht er onverhoopt iets tussen komen, Dan is het fijn het te kunnen verzetten of cancelen. Geeft veel rust
Altijd makkelijk op de site.
Op dinsdag besteld voor a.s. zondag en woensdag al de bevesting
Goed geregeld mooie kamer alles was goed voor mekaar
Prima en snel
Annuleringsvoorwaarden zouden soepeler moeten gaan.
Al vele malen gebruik gemaakt van de mooie aanbiedingen. Goede hotels en alles goed geregeld.
Kan er nog niet veel over zeggen. Kan pas als ik gebruik heb gemaakt van de aanbieding. Eerdere ervaringen waren goed.
Als ik een hotel zoek voor een paar dagen dan kijk ik altijd bij zoweg.nl. Bijna altijd zit daar wel iets aantrekkelijks bij. Aanbiedingen zijn eerlijk en Witt nu zijn we nooit negatief verrast.
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL