uitjes gemakkelijk te boeken
Idem
Amal Mohamed heeft goed z’n best gedaan voor ons wilde graag 5 kamers hebben voor familieweekend en dat is mede door hem gelukt!
Boek vaker bij Zoweg goede service
het is tot nu toe altijd goed gegaan met onze reisjes met zoweg
Altijd snel geregeld, en een goede mogelijkheid om te annuleren!
Wij zijn 1 keer in een hotel geweest met zoweg en was Top. Nu voor de 2de keer geboekt dus afwachten wat het ons nu gaat brengen.
We zochten een huisje voor de kerst en konden dit heel gemakkelijk vinden op Zoweg.nl. Na ontvangst van de bevestiging vonden we het alleen nog even onduidelijk of de reservering nu definitief was. Gelukkig kregen we daar volgende dag antwoord op.
Het was een geweldige aanbieding voor dat geld : mooie kamer, heerlijk ontbijt, heerlijke diners en corona-prove
Ik moet nog gaan, dus heb nog geen ervaring opgedaan.
Prima alleen als balkje van je telf rood verschijnt vind ik het lastig om dat te verwijderen .
Zoweg maakt tussendoor-vakantietrips tegen voor ons betaalbare prijzen mogelijk. Ook als een keer door familie- of planning-omstandigheden een reservering omgeboekt moet worden. We doen dit liever, maar toen het een keer voorkwam konden we zonder problemen omboeken. Bevestiging van de omboeking kwam ook pijlsnel en zonder kosten door. Bravo!
Moet na mijn terugkomst de VVVbonnen nog insturen en wachten op de vergoeding daarvan. Daarna kan ik pas echt een goede beoordeling geven.
Prima geregeld in paar minuten tijd
Korte ervaring, maar ik ben vriendelijk en correct te woord gestaan door Kelly. Enige minpunt is, maar dat ligt aan de voorwaarden van het hotel, was dat een 5e persoon van onze groep dubbel moet betalen voor een twee persoonskamer. Ik had wel een toeslag verwacht, maar dubbel betalen, dan is het gehele voordeel voor deze persoon weg, terwijl het juist een weduwe met een klein inkomen betreft. Zoweg.nl zou als organisatie hier iets tegen kunnen doen.
Moest reis verzetten en werd op een adequate en vriendelijke wijze geholpen
Een hele gemakkelijke toegankelijke boekingssite .
Het is allemaal overzichtelijk en wijst zichzelf. Een vorige keer moest ik anuleren dit ging ook heel gemakkelijk en geeft wel zekerheid als dit zo kan.
WAREN ZEER BUHLEZAM
Prima geregeld .
Ik zat met een boekings probleem. Maar super opgevangen en opgelost. Meedenkend, niet afschepend en een perfecte service!
Alleen zou ik nog een bevestiging krijgen via de mail, en dat heb ik tot nu aan toe nog niet gehad!
Hotelomschrijving m.b.t. Corona is zeer summier. Je moet de website van het hotel zelf raadplegen of hotel bellen over de maatregelen die daar gelden. Onze kamer werd bijv. niet schoongemaakt, wilde je schone handdoeken dan was dit omslachtig. Dit had ik van te voren graag willen weten. Dus een uitgebreide vermelding in deze Corona tijd was welkom geweest. De prijzen zijn hierop niet aangepast terwijl men minder service krijgt dan anders.
Super hotel aanbieding uit de krant snel geregeld en bevestigd via internet
Voorlopig een acht gegeven. Moet ruimte Overblijven voor een nog hogere score.. Duidelijke omschrijvingen m.b.t. Hotels,ligging etc. Prima Communicatie heb ik beoordeeld: internet Geen mondelinge communicatie gehad. Misschien is er wat aan het betaald parkeren ( soms buiten Proportie’s)te doen
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL