Filter

Mijn ervaring met zowel.nl zijn goed

Elk jaar boek ik twee of meerdere korte vakanties met zowel.nl Goede hotels met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Hardstikke goed!

Zijn al n paar keer weg geweest met zo weg. Was altijd perfect geregeld,zowel in nl als in Duitsland. Gaan hopelijk weer naar Duitsland in september. Nu maar hopen dat t kàn!

• Communicatie

Het ging heel gemakkelijk en snel

Het was makkelijk en snel en eenvoudig

Leuke aanbieding!

Prima aanbieding bij Hampshire Terneuzen en prima geregeld door Zoweg. Website oogt wel een beetje gedateerd, maar ach...

• Communicatie

Voortreffelijk aanbod en prima geregeld

Fijn weekend geweest met goed ontbijt en prima diners

prima aanbiedingen

Zelfs nadat ik een verkeerde datum had geboekt en daarna een mail had gestuurd over deze omissie, werd die binnen de kortste keren hersteld. Dus niet alleen goede aabiedingen aanbieden, maar ook service!!

Makkelijk te boeken

• Communicatie

Buitengewoon goede service en altijd goed gegaan!

Aanbiedingen bekijken, boeken en straks weg!

• Communicatie

Eeen goede websote met goede aanbiedingen

• Communicatie

na boeking of annulering direct bericht en verder geen gevolg.

• Communicatie

Goede aanbiedingen voor een leuke prijs

Voordeel is dat je de hotels vaak tot de laatste dag kosteloos kunt annuleren. Ook betaal je de hotels pas ter plekke. Zoweg heeft vaak leuke aanbiedingen in goede hotels.

• Communicatie

Heel goed en betaalbaar...

Helemaal goed

H

Duidelijke site

Zoeken en boeken is vrij eenvoudig, alleen de wijze van betalen komt uiteindelijk niet overeen met de werkelijkheid. Niet storend.

super geregeld

Ik vind het prettig dat ik niet direct hoef te betalen, dat de reservering tot 1 uur voor aanvang blijft. Dat ik gewoon zonder voorwaardes kan annuleren . In een woord gewoon prettig geregeld en een fijne prijs!

• Communicatie

goede reis prima hotel mooie aanbieding!

ondanks dat ons hotel midden in de stad Assen was gevestigd was het een rustige locatie , fijne behulpzame mensen die Hart voor de zaak hebben en dat ook uitstralen Top!

Hele snelle reactie.

Super, alles binnen een uurtje geregeld. Fijn om direct te weten waar je aan toe bent.

Veel betaalbare hotels

Eek hotels in Nederland en Duitsland. Diverse keren geboekt en altijd tevreden. Ook annuleren is makkelijk. Jammer genoeg 2 moeten annuleren. Er staan er nog 2 om te gaan. Ik beveel het veel aan andere mensen aan.

Leuke aanbiedingen

Als wij er tussenuit willen, Zo weg, prima keuze

Zeer klantvriendelijk,vakkundig.

De aangeboden reis , en hotel , lijkt ons PERFECT, Over 2 weken weten we ECHT alles .

• Communicatie

Goede aanbiedingen tegen fatsoenlijke prijs.

Leuke aanbiedingen, acceptabele prijzen,mooie lokaties en pas betalen bij aankomst. Moet voor aankomst de mogelijkheid om te annuleren.

Boekingsgemak

Boekingsgemak

Onze eerste ervaring

Onze eerste ervaring hadden nog 4 boekingen gedaan maar helaas moeten annuleren met de Corona nu opnieuw gereserveerd voor begin september met onze vrienden Mvg Theo

Heel duidelijk

Een duidelijke site.

Een zeer duidelijke site, het reserveren voor een hotel gaat makkelijk en de prijs is goed te zien, alleen zijn de reserveringskosten te hoog want je reserveert zelf je hotel.

• Communicatie N.v.t.

1-1 Weteringstraat