Filter

Zie volgende

Ik boek bij zo weg omdat ik dan niet de rompslomp heb van eerst een aanbetaling doen en rest bij hotel betalen. Zoals jullie het doen: alles betalen bij inchecken hotel bevalt mij prima. Alleen de 20 euro reserveringskosten kunnen wel wat minder,soms vragen jullie 12.50 en dat vind ik ook genoeg ( per slot van rekening vul je alles zelf in). Mvg m.hendrix

Altijd prima hotels .

Het is fijn als je pas bij een hotel hoeft te betalen bij aankomst .Geen gedoe met de betaling,want dat vindt mijn man erg lastig .

• Prijs N.v.t.

lekker vlot

Is zeer snel en gemakkelijk verlopen.

• Communicatie

Goed, snel, adequaat en behulpzaam

Goed en duidelijk contact. Klein misverstand per mail (zoals zo vaak) maar bij telefonisch contact snel opgelost. Zoweg! vooral erg prettig en met goede aanbiedingen met veelal de mogelijkheid om, indien noodzakelijk, tot dag van aankomst te annuleren.

Leuke reisjes voor weinig

Mooie tussendoor uitjes met de mogelijkheid om tot 1 dag van te voren te annuleren. Kunnen de grote reisorganisaties een voorbeeld aan nemen.

Duidelijke website.

Tot op heden geen klagen.

Vlotte registratie & communicatie

Misschien is de extra administratiekost een beetje aan de hoge kant

• Communicatie

Had geboekt bij hotel voor 3 dagen. Bij nader inzien wilden ik nog 3 dagen verlengen. Daar was ineens zoweg.nl Die dezelfde voorwaarde had als mijn boeking die ik al had gedaan,alleen was zowel.nl €48,- voordeliger Eerste boeking geannuleerd en twee maal het arrangement van zowel.nl geboekt winst voor mij €95,- is dus de moeite waart Zowel.nl. Bedankt

Geweldig en adequaat

Wij hadden een mededeling gedaan, deze werd direct opgepakt en met hotel bes p roken. De bevindingen zijn aan ons terug gecommuniceerd. Top

• Communicatie

Tot nu toe zeer goed te noemen.

Al diverse korte vakantie’s geboekt. Nog geen negatieve beoordeling kunnen bedenken. Ga zo door!

professioneel!

Keurig te woord gestaan aan de telefoon door Roxanne en boeking uitstekend en snel geregeld.

• Communicatie

Zoals hotel omschreven is in aanbieding komt altijd uit .

Wij genieten altijd van alles in de omgeving bij het hotel met onze fietsen .

Prima verlopen.

Simpel, en goede informatie

Duidelijkheid!

Geen verborgen adders, zoals bij de Fletcher Hotels!

• Communicatie

jullie houden aan de afspraak

Snelle reactie

Gewoon goed geregeld

snel en duidelijk

als het verblijf zo plezierig als het reserveren is ben ik dik tevreden

• Communicatie

goede service en denken leven met je mee!!

wij iets leuk hadden geboekt en er een rot ziekte plots voorbijkwam en wij moesten annuleren zo veel begrip en aandacht. keurig geregeld meteen. nu weer geboekt voor 2 hotels dus hopen nu wel door kan gaan.

• Communicatie

Boeking snel geregeld, wel eerst prijs gecheckt bij het hotel.

Goed en duidelijk

Heel tevreden

Goede aan biedingen mooie lokaties

• Communicatie N.v.t.

Goede informatie, afhandeling, prijs kwaliteit.

Prima , ik ben tevreden

Goede en snelle reactie en prima resultaat.

Waar voor je geld

Een goede aanbieding, snel geregeld. Nu afwachten of de belofte waar wordt gemaakt. Na ons bezoek aan het geboekte hotel kunnen we er meer over zeggen

1-1 Weteringstraat

Amsterdam 1017 SL