Al veel vaker iets geboekt via Zoweg.nl,en altijd heel tevreden.
Vriendelijke mevrouw aan de telefoon gehad en goed geholpen erg tevreden voor de oplossing die geboden wordt Gr
Duidelijke site!
Heb nu diverse malen bij Zoweg geboekt en het was iedere keer goed in orde. Ook een annulering die we moesten doen was met 1 click geregeld. Wij blijven de mails van Zoweg spellen en als het ons past Boeken !!!!!
Ben tevreden , anders boek ik toch niet via zoweg?
Al een paar keer weggeweest met zo weg, goed bevallen. En ideaal dat je pas op je boekingsadres hoeft te betalen en eventueel zonder onkosten kunt annuleren.
Duidelijke aanbiedingen Goede prijs kwaliteits verhouding. Prima.
Aantrekkelijke aanbiedingen die je aandacht trekken
De kwaliteit van de hotels varieert. In het verbouwde bejaardentehuis in Wolvega was alles toppie. Het hotel daarna in Diever viel tegen,een kleine achteraf kamer, eten wel goed. Verder tevreden over de hotels die we gehad hebben.
Eenvoudig boeken.Lage bemiddelingskosten. Goede klasse hotels.
makkelijk te boeken en leuke aanbiedingen.
Ben nu al zeker acht keer via Zoweg een paar dagen weg geweest en het is echt allemaal goed
Het is altijd prima geregeld bij Zoweg!!!
Directe afhandeling
Alles goed geregeld ook fijn dat je bij het hotel pas hoeft te betalen
gewoon goed en gemakkelijk annuleren. door ervaring goede hotels voor de prijs en kwaliteit
Het Zoweg-team, is een organisatie die zeer positief met de mensen omgaat, ze nemen voor mensen zeer veel tijd en maken met mensen een goed en fijn overzicht. Gaat zo door!!!!!!!
Weinig ervaring nog met boeken voor vakanties.
Altijd leuke hotels voor weinig geld.
Netjes teruggebeld na inspreken voicemail. Jammer dat het al uitverkocht was wat wij wilde boeken. Maar kreeg een ander aanbod. Dat hebben wij geboekt. Nu nog op vakantie!
2 bestemmingen uitgekozen ,die we aansluitend zouden bezoeken. 2e bevestiging kwam niet binnen. Opgebeld : bijzonder aardige mevrouw keek even mee in de reserveringen en vertelde dat t 2e hotel pas later in seizoen te boeken was. Omdat we het graag aaneengesloten wilde hebben schoof ze ,zonder problemen de 1e bestemming paar weken door. Binnen een dagdeel ook de herziene reservering en bevestiging binnen. Top! Vorig jaar ook al eens met Zoweg op pad geweest en heel tevreden. Gaan we vaker doen. Vriendelijke groeten ,Evelien Leguit
leuke bestemmingen goede prijs kwaliteit
Een korte vakantie is snel te boeken. Kosteloze annulering mogelijk tot de dag van aankomst.
Goed geholpen door medewerker
Omdat ik mindervalide ben en dus afhankelijk ben van een rolstoel of een elektrische rolstoel, heeft Zoweg.nl bij het hotel geïnformeerd of er kamers waren die voor mindervaliden geschikt zijn. Hebben contact gehad met het hotel en er zijn kamers op de begane grond die voor mij wel toegankelijk zijn! Super
1-1 Weteringstraat
Amsterdam 1017 SL